sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Fazer Kismet Fazerina



No vihdoinkin olen ajoissa tämän postauksen kanssa! Kauppoihin on tullut taas ihan hullut määrät kaikkia uutuuksia. Muun muassa Fazer on julkistanut uuden Kismetin: Fazerinan. Ihan kiva lisä sen Marianne Kismetin kaveriksi. Lisäksi oli tullut kahdenlaisia Julia-keksejä, kahdenlaisia Suffeli-keksejä, uusi Angry Birds -pussi, uusi Tutti Frutti pussi ja uusi Fazerin sininen levy. HUH! Ei minulta ainakaan työ lopu......Mutta palataas takaisin Kismettiin, elikkäs tämä 55 grammainen uutukainen oli 0,69e läheisessä K-Supermarketissa.

Maitosuklaalla (39%) kuorrutettu vohveli, jossa appelsiinin makuista nougattäytettä (46%). Ainesosat: sokeri, kokonaan kovetettu kasvirasva (kookos), vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, vähärasvainen maitojauhe, kasvirasva (palmu, shea), herajauhe (maidosta), maitorasva, kasviöljy (rypsi), emulgointiaine (lesitiini mm. soija), hasselpähkinät, suola, nostatusaine (E500), aromi, maito. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia ja kananmunaa.

Valmistusmaa Suomi.

Maistellaan! Tuoksuu vahvasti appelsiini-suklaalle (Sherlock!). Koostumus on ihanan tuttu kismettimäinen pehmoinen vohvelisuklaa. Appelsiini maistuu ja raikastaa suklaata kivasti. Fazerinamaisuus maistuu jotensakin mukavammin kuin sisarensa Marianne. Tämä on jotenkin tunnistettavampi. Suklaa on aika makeaa. Eikä tyyppien, jotka eivät Kismetistä ja/tai Fazerinasta oikein välitä, kannata ehkä vaivautua. Tai sitten! Otatte haasteen vastaan ja maistelette ja testaatte vähän kevyemmällä kädellä. Oikein hyvää suklaata ja ihana uutuus :) Sopivan hintainen, sopivan kokoinen ja tulen varmasti ostamaan tämän toisekin! Neljä karkkia!


6 kommenttia:

  1. uijijuijui, tätä on odotettu!

    VastaaPoista
  2. minne hävisi uusin angry birds -arvostelu? :O jutun alku näkyy mun bloggerissa mutta täältä se näkyy uupuvan. ps. ihana blogi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpa ollut tarkkana! :D se oli vahinkopostaus, en ole vielä saanut kuvia valmiiksi. Mutta kärsivällisyyttä, postaus tulee varmasti loppuviikosta :)

      Poista
  3. Uusin ingman creamy englannin lakritsi tuli eilen testailtua ja ei voi kun suositella jos lakritsi jäätelö innostaa. Tämä kismet oli itselle pieni pettymys, ehkä odotin hieman liikoja fazerinan ystävänä...

    VastaaPoista
  4. Onpahan makea blogi! Pidän tavastasi kirjoittaa. =D Pitääpä tulla käymään uudestaankin ;)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)