sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ahlgrens Bilar Fruktkombi


Hejsan! Tänään maistellaan Ahlgrensin Bilareita! Tällaisia vaahto-viinikumi-miksauksia :3 Pussi näyttää ihan älyttömän hyvältä ja toivottavasti on myös! Pussilla on kokoa 125 grammaa ja hintaa oli 1,54e. Mielestäni pussi on sopivan kokoinen (ärsyttää ne jättimegasuperhyperpussit) ja hintakin on tämän kokoiselle kai ihan jees. Kilohintaa tosin taitaa tulla hieman yli kymppi.

Fruktkombi – det bästa av två världar

Fruktkombi är den första kombimodellen från Ahlgrens bilar. Efterlängtad för sitt generösa utrymme, men också för den fruktiga smakkombinationen av friskt vingummi och klassisk svensk skumbil.

Fruktkombi är en given familjebil som bjuder på smaken av både tuttifrutti, hallon och citron. Det är ett läckert åk för såväl friluftliv som sport.

Prova även Ahlgrens bilar Saltlakrits, Sursockrade och den legendariska originalmodellen.

Makeisia
Ainekset: sokeria, glukoosisiirappia, inverttisokerisiirappia, vettä, liivatetta, maltodekstroiiniä, happoa (sitruunahappoa), kasviöljyä, aromeja, tiivisteitä (omenaa, seljaa, retiisiä), pintakäsittelyainetta (karnaubavahaa), väriä (E100).


Jjoooo ehkä joku ruotsin taitoinen saa selvää tuosta kuvaelmasta, joka pussin takaa löytyi. Voitte vaikka halutessanne suomentaa sen tuonne kommenttiboksiin!

Nyt maistellaan! Pussi tuoksuu ihan Ruotsin risteilyltä :D Pussissa on kolmenlaisia karkkeja: punaisia, oransseja ja keltaisia. Kaikki ovat puoliksi vaahtoa ja puoliksi viinikumia. Punainen taitaa olla joku marjajuttu. Vaahto-osa on todella suuressa osassa karkkia ja niinpä karkki ei oikeastaan maistu miltään muulta kuin vaahdolta. Semmoinen makeahko ja pehmoinen maku. Oranssi karkki on ehkä jotain appelsiinin tai sitrushedelmän tapaista. Keltainen on joku sitruunan tapainen.... hieman saippuainen ja hapan. Ehkä vahvin maku näistä kaikista kolmesta.

Pussi on ihan kiva. Ulkonäkö oli houkutteleva ja pirteän näköinen. Toisaalta kuitenkin sisältö oli aika mitään sanomaton. Tykkään tuollaisista vaahto-viinikumi yhdistelmistä, mutta makua näissä ei juurikaan ollut. Muuta kuin sen vaahdon maun verran. Karkkeja on kiva syödä, koska ne ovat pehmeitä ja silkoisen tuntuisia, mutta siihenpä se sitten jääkin. Seilaan nyt kakkosen ja kolmosen välillä, mutta taidan päätyä kakkoseen, koska pussi on loppujen lopuksi aika tylsä. 

8 kommenttia:

  1. "jotain appelsiinin tai sitrushedelmän tapaista"

    Eikös appelsiinikin oo sitrushedelmä... :D

    Saakohan noita ihan kaikista kaupoista, en oo ainakaan vielä huomannu missään? :o

    VastaaPoista
  2. Mauthan ovat siis vadelma, sitruuna ja tuttifrutti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Niinhän tuossa ruotsinkielisessä kuvauksessa tosiaan lukee :DD

      Poista
  3. höööh missä oot? ois nii kiva lukee taas sun postauksia :-)

    VastaaPoista
  4. Ootko lopettanu tän blogin ku ei oo pitkää aikaa uutta postausta tullu...
    Harmi sinänsä ku ei varmaan toista karkkiblogia ole (oon etsiny vaikka kuinka kauan) :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiij! En oo lopettanu postailua :) Aikaväli on kyllä ihan kauheasti venynyt, mutta välillä on hukassa insipis, välillä raha ja toisinaan aika :o Mutta kyllä näitä silloin tällöin vielä tulee! :)

      Poista
  5. Noi on taas mun mielestä aivan parhaita!!! Ihan muutenki, mutta myös näin raskaus ajan suurin himo!!! Menee 2-3 pussia päivässä :D Esikoisen ja tän toisen kohdalla ei suklaa oo menny, mutta nyt nää menee nii hyvin alas että huhuijaa! Enkä yleensä syö NOIN paljon karkkia. Hyvä jos puolet normaalisti päivässä menee.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)