keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Karl Fazer Strawberry & Raspberry in White & Dark Chocolate




Nyt vuorossa Fazerin vadelma-mansikka-valko-tummasuklaapatukka.....taitaa olla nimi itse patukkaa suurempi. Tämä pienokainen on majaillut karkkiboksissani jo....kenties kaksi-kolme kuukautta? Ostin tämän silloin kun nämä tulivat kaupan hyllylle ja olen siitä asti pimittänyt tätä itseltäni, kunnes saan aikaiseksi arvostella tämän. (Mitä itsekuria!) Kokoa patukalla on 37 grammaa ja hintaa kenties noin 0,60 euroa.

Valkoista suklaata, tummaa suklaata, vadelmaa 1% ja mansikkaa 0,7%. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, maltodekstriini (vehnästä), kuivatut vadelmat, kuivatut mansikat, emulgointiaine (lesitiini mm. soija), tärkkelys, aromit. Tummassa suklaassa vähintään 47% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja  mantelia.

Voi juku! Nyt pääsen vihdoin tämän kimppuun! Heee, suklaa on hauskan täplikästä! Valkosuklaan sekaan laitetut marjan palaset tekevät suklaasta veikeän näköisen. Juurikin päällyksen täplikkyyden vuoksi aivot tekivät nyt kyllä tepposet.. Jotenkin ajattelin tämän Fazerin vadelmajugurttisuklaaksi. Liian samannäköistä :D Mutta valkosuklaa ja marjat ovat aika todella kiva yhdistelmä! Marjat jäävät vähän hampaisiin pyörimää, kuten tällaiset kuivatut marjat yleensäkin. Tumma suklaa ja marjat tuovat hyvän tasapainon. Pelkkä valkosuklaa marjojen kera olisi aikas imelää, mutta jotenkin alkumetreillä ainakin tuntuu, että tätä voisi syödä loputtomiin. Olisi muutenkin kiva saada Fazerilta valkosuklaalevy... vaikka ihan pienikin. No kuitenkin, tämä on mielestäni aivan erinomainen suklaapatukka. Tulen varmasti ostamaan uudelleen ja tämä oli todellakin odottamisen arvoista. Patukka on lisäksi juuri sopivan kokoinen, viimeisen palan syötyäni varmistuin siitä, ettei tätä kyllä sittenkään kovin paljoa jaksaisi syödä :D Ja siinä se hienous ehkä onkin :) Neljä karkkia!


4 kommenttia:

  1. Olen itsekkin syönyt tuota suklaata ja se oli kohtuullisen hyvää.

    VastaaPoista
  2. Hei voitko arvioida seuraavaksi uusimman kinder buenon? Sen valkosuklaan siis :)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Siuta ois oottamassa tunnustus miun blogissa ^^ http://katoha-tanne.blogspot.fi/2014/01/tunnustus.html

    VastaaPoista
  4. Ja nyt kuuden vuoden jälkeen se valkosuklaalevy viimein tuli :D

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)