lauantai 21. kesäkuuta 2014

Daim Mint


Heissan! Päätin torstaina töissä ollessani juhannuksen kunniaksi ostaa uusimman Daim Mintin ja vähän herkutella :3 Ja totta kai se on pakko myös tänne arvostella. Eräs lukijakin ehti jo kysäistä tätä (selvästikin luin ajatuksesi, hihi!), joten tässäpä tulee! Patukan kääre on mielestäni aivan äärettömän hemaiseva! Ihanainen mintun värinen kääre (joka hohtaa auringossa oikein kauniisti, sikälimikäli tuota kuvaa on uskominen :D). Aivan ihana piristys ja kiinnittää varmasti huomion ruokakaupassa. Kokoa patukalla on 56 grammaa, se on koonsa puolesta tyypillinen Daim, ja hintaa oli tässä kaupassa 0,90e.

Mintunmakuista maitosuklaata (42%) ja mantelikrokanttia. Ainekset: sokeri, palmuöljy, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maito), mantelit (3%), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), sokeroitu rasvaton maitotiiviste, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit.

Kun kääreen aukaisee, nenään tulvahtaa aivan huumaava mintun tuoksu. Minttu maistuu selvästi suklaassa ja tämä on hyvin samantyyppistä kuin Maraboun Minttukrokantti suklaalevy, mutta sillä erotuksella, että siinä levyssä minttu on käsittääkseni krokantissa ja tässä se on suklaassa (mutta oikaiskaa ihmeessä, jos joku tietää paremmin!). Minttu tuo tähän patukkaan ihanan raikkaan fiiliksen ja tähän jää aika erittäin pahasti koukkuun! Tämä on jotenkin aivan todella kiva uutuus. Klassikko, jota on vähän tuunattu kivalla raikkaalla vivahteella. Tämä toimii mielestäni erittäin hyvin, koska ensinnäkin tässä ihan oikeasti maistuu minttu ja toisekseen tämä maistuu myös ihan Daimille. Nams! Viisi karkkia!


Ps. Gallupit toimii taas! Käykäähän äänestämässä :))

8 kommenttia:

  1. Uu nam, pitääpä käydä ostaan! Ihana että sulta saa vinkkiä aina näistä uutuuksista kun muuten sen karkkihyllyn koittaa kiertää vähän kauempaa!=)

    VastaaPoista
  2. Minttukrokantissa on kans se minttu siinä suklaassa :)

    VastaaPoista
  3. oooi pakko maistaa, kattelinki noita jo yks päivä kaupassa mutten uskaltautunu ostamaa :D

    VastaaPoista
  4. Nomnom, täytyy päästä maistelemaan. :3

    VastaaPoista
  5. Hei voisitko testata tv mix fantasyn? Mä olen huikean nirso valmiskarkkipussien suhteen ja masennun, jos otan suklaan tilalta sellaista ja se onkin pahaa. :D Ois kiva lukea sun mielipide ensin asiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Sen olen jo maistellutkin ;) http://karkkiblogi.blogspot.fi/2014/01/cloetta-tv-mix-fantasy_7.html Toivottavasti mielipiteeni on edes kutakuinkin suuntaa antava :D

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)