lauantai 28. kesäkuuta 2014

Panda Täytelakupala Tropico



Heissan! Tänään maistellaan vähän lakua! Käväsin lähikaupasta kipaisemassa Pandan "uusimman" (joka on kaupoissa ties miten pitkään...). Kyseessä on siis Tropico-lakut. Pussilla on kokoa 250 grammaa ja hintaa oli 1,99e. 

Panda lakrtisia vuodesta 1927. Pandan lakritsia on valmistettu jo vuodesta 1927 Suomen makeispääkaupungissa Vaajakoskella. Aina vain maistuampia lakupaloja syntyy kun herkullisen tuoreet ja pehmeät tähtilakupalat täytetään tropiikin aurinkoisilla mauilla. Panda - Se Omintaikeinen Makeinen.
Lakritsia ananaksen-, appelsiinin-, punaisten marjojen- ja suklaanmakuisella täytteellä (25%). Ainesosat: siirappi, vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmuydin, palmu, sheaydin), glukoosi-fruktoosisiirappi, riisitärkkelys, lakritsiuute, melassi, vähärasvainen kaakaojauhe, väri (E153, E120, E160a), emulgointiaine (lesitiini), aromit (mm. anisöljy, vanilja), happamuudensäätöaine (E330). Saattaa sisältää pieniä määriä maitojauhetta. 

Valmistettu Suomessa.


Pussista löytyy siis neljän makuisia lakuja: marjaa, ananasta, appelsiinia ja suklaata. Pussin tuoksu on huumaava. Mieleen tulee heti torilla myytävät metrilakut. Maistellaanpa punaista. Marjan maku on hyvin vieno, enemmänkin sellainen häivähdys. Ihan jees, mutta aika mautonta kuitenkin. Entäs appelsiini? Se on selvästikin tuo tummempi keltainen. Jotenkin kummasti tulee ihan sellainen olo kuin söisi Jaffa-keksejä :D Oikein hyvää! En yleensä oikein välitä appelsiinin makuisista karkeista, mutta lakussa nämä ovat mukavan jännittävä ylläri. Maistellaanpas ananasta. Hmmmm... tämä on aika kinkkinen. Selvästikin tähän on laitettu anista... mielenkiintoista. En oikein osaa sanoa pidänkö tästä vaiko en. Hmm.. jätetäänpä tämä teille mysteeriksi :D Vimppana vuorossa suklaa. Tämä on se tuttu suklaatäytteinen laku kuin muissakin Pandan pusseissa. Suklaan maku on melko vahva ja tumma, sellainen kaakaoinen.

Kokonaisuudessaan pussi oli ihan mukava... Yritystä ainakin oli ja hedelmäiset lakritsit olivat kiva uusi tuttavuus. Mitään mieltä räjäyttävää en kokenut, mutta jotain uutta kuitenkin :) Pussin hinta-koko -suhde on mielestäni oikein hyvä ja etenkin pussin ulkonäkö on aivan ihana! Suosittelen ainakin maistelemaan, jos tykkää lakuista :) Kolme karkkia!


Ps. Käykäähän äänestämässä uuten galluppiin! Ja nyt pääsen taas vastaamaan kommentteihinne :) oli selvästikin selain-ongelmia.

9 kommenttia:

  1. Mä ihastuin tähän täysin. Ainakin melkein. Suklaa oli ainut josta en välitä, kun en ole suklaan ystävä. Mun suosikiksi nousi ananas ja punaiset marjat. :) Ihanan raikkaita ja tuo pussin väritys suorastaan kutsuu ostamaan noita lakuja. ;)
    Täältä voi lukea mun mielipiteen kokonaisuudessaan: http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/05/uutta-laku-makua-pandalta.html

    VastaaPoista
  2. Makeisten hinnanousun jälkeen kuulostaa suorastan ihmeeltä, että 250g pussi voi maksaa niinkin vähän kuin 1,99e. Joskus huomaan maksavani saman verran 100g suklaalevstä.

    VastaaPoista
  3. Oi tykkään näistä! Oon syöny jo kaks pussia, tykkään! :p Ananas ainut mistä en niin pidä..
    -Gatsu

    VastaaPoista
  4. Ostin tämän innoissani, ja kotona, kun avasin pussin ja maistelin, olin lähes järkyttynyt... Mielestäni lakujen täytteet ei maistuneet miltään, ananas pikkuisen ja suklaa aika tylsä. Marja oli ok, mutta en erottanut appelsiinia ja ananasta. XD Mutta kukin tykkää mistä tykkää, kyllä se nyt menetteli. :)

    VastaaPoista
  5. Lakut on must, täytyy tesmata!

    VastaaPoista
  6. Iha vitu turha blogi! Ketä vittu kiinnostaa joku helvetin karkkiblogi!

    VastaaPoista
  7. Samaa mieltä paska blogi

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)