lauantai 20. syyskuuta 2014

Cloetta Sprinkle Mint & Crispy Rain + Salted Ice Cream waffel




Heips! Tänään taas maistellaan uutuuksia ja ehkä tämän hetken söpöimmissä pakkauksissa! Kyseessä on siis Cloettan isot suklaalevyt Mint & Crispy Rain ja Salten Ice Cream Waffel. Cloetta muisti minua näillä 165 gramman söpöläisillä ja enhän minä malta olla näitä enää pitempään maistelematta. Mennäänpä siis suoraan asiaan!



Mint & Crispy Rain

Cloetta ripsautti tähän suloiseen suklaaseen riisirakeita ja pirteää mintun makuista rouhetta. Kun käytät hiukan mielihuvitustasi, Sprinkle on kuin virkistävä viuhahdus suviyössä.

Maitosuklaata (84%), riisimuroja (8%) ja piparmintturouhetta (8%). Ainekset: sokeria, kaakaovoita, täysmaitojauhetta, rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, kasvirasvoja (palmu, shea), riisijauhoa, glukoosisiirappia, vehnänalkioita, vehnätärkkelystä, emulgointiainetta (soijalesitiini), aromeja (mm. vanilliini), kasviöljyä (auringonkukkaöljy), luontaista aromia, suolaa. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Maitosuklaa sisältää vähintään 25% kaakaota. 


Suklaa on täynnä pikkuruisia riisimuropalleroita. Tämä on ihan mielettömän hyvää! Minttu maistuu ihanan raikkaalle ja riisimurot rapisevat hampaiden välissä kivasti. Maitosuklaan maku on tyypillistä Cloettaa, siihen haluaisin jotain ytyä kuten aina, mutta kokonaisuudessaan tämä on aivan älyttömän hyvvää! Mukavaa vaihtelua minttusuklaisiin tämä on siinäkin mielessä, että tässä ei ole kovia krokantin palasia, jotka jähmettyvät hampaitten väliin. Omnomnom! Parasta minttusuklaata toistaiseksi! Ehdottomasti vakkarisuklaisiin! Viisi karkkia!





Salten Ice  Cream Waffel

Cloetta sirotteli tähän ihanaan suklaaseen jätskivoffelin murusia ja ripauksen suolaa. Kun käytät hieman mielihuvitustasi, Sprinkle on kuin makea pusu biitsillä.

Maitosuklaata (84%), vohvelinmuruja (8%) ja suolaista krokanttia (8%). Ainekset: sokeria, kaakaovoita, täysmaitojauhetta, rasvatonta maitojauhetta, vehnäjauhoa, kaakaomassaa, kasvirasvoja (palmu, shea), inverttisokeria, voita, glukoosisiirappia, suolaa, emulgointiaineita (soijalesitiinia, auringonkukkalesitiiniä), kasviöljyä (kookos), nostatusainetta (natriumkarbonaattia), aromeja (mm. vanilliini). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Maitosuklaa sisältää vähintään 25% kaakaota. 


Ja sitten tämän söpöläisen vuoro. Olen aivan täysin rakastunut ainakin tämän levyn ulkomuotoon. Mikä tahansa, millä on nuin muhkeat viikset sulattavat kyllä minun sydämeni! Mutta mikäs on maun laita? Ihan tosi jännää! Ihan yllätyin tämän suolaisuudesta! Suklaan seassa oleva vohveli pehmentää ihanasti suklaata ja krokantti rapsahtelee kivasti hampaissa. Tämä on jotenkin niin uuden makuista. Suolan ja makean kombinaatio on yksinkertaisesti niin täydellinen. Tätäkin tulee ostettua varmaan muutama levy :3 Viisi karkkia!


Ps. Herkkusuille tiedoksi: Cloetta jakaa Facebook-sivullaan maananataina 22.9 alkaen 500 kpl Cloetta Sprinkle Salted Ice Cream Waffel -levyjä joka päivä 1.10. asti.

6 kommenttia:

  1. Ostin näitä mutta en ole vielä syönyt. Ovat varmasti hyviä, uusia ja jänniä makuyhdistelmiä! Cloettan suklaa on aina mennyt vähän multa ohi mutta nyt sitä on taas tullut ostettua, Cloetan uudet toffee & vohvelisuklaat on tosi nameja :)

    VastaaPoista
  2. Minttu on varmasti hyvää.Kumpaakaan ei ole tullu viel maisteltua

    VastaaPoista
  3. Nämä molemmat on niiin ihania! Ice creamista tuli uusi lemppari ^_^

    VastaaPoista
  4. Toi vohvelihomma on niiiiiin hyvää! Sopivasti sitä suolaa. Minttua en aio edes maistaa kun en minttusuklaasta välitä, mutta jos siitä tykkää niin uskon kyllä että mahtavaa!

    VastaaPoista
  5. Ei ollut tuo minttu minun mieleen. En pidä keksi suklaasta, eikä tämä ollut poikkeus.

    VastaaPoista
  6. Uskalsin viimein ostaa tuota minttua, nam :p
    Muistaakseni toi toinenki suklaa on ihan syötävää! (:
    -Gatsu

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)