lauantai 6. syyskuuta 2014

Milka Crispy Joghurt


Moikkamoi muruset! Toivottavasti olette jaksaneet kiikkua vielä messissä :) Nyt rupes blogilakkoilut tylsistyttään ja kauppojen hyllytkin notkuu kaikkia ihan huikean kuuloisia uutuuksia niin nyt oli ihan pakko aloittaa taas postailut :) Tänään maistellaan Milkan uutuutta: Crispy Joghurttia! Kokoa levyllä on tyypillisen ison Milkan verran eli 300g ja hintaa oli Stockalla n. 3 euroa tai hiukan päälle.

Maitosuklaata täytteenä jogurttikreemiä (44%) sekä (5,5%) riisikrispiä ja paahdettuja maissihiutaleita. Ainekset: Sokeri, palmuöljy, herajauhe (maidosta), kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, riisijauho (3,5%), voiöljy, jogurttijauhe (2,5%), maissijauho (1%), emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini), hasselpähkinät, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), suola, kermajauhe, ohramallasuute, aromit. Saattaa sisältää muuta pähkinää ja vehnää.



Mutta pitemmittä puheitta maistellaanpas tätä uutuutta :) Hmm.. eka puraisulla suklaan maissit ja riisikrispit rouskuvat mukavasti hampaissa. Jogurttitäytettä on suorastaan ruhtinaallisesti! Kuvittelin, että tämä olisi makeampaa, mutta mielestäni tämä on melko raikkaan makuista. Odotukset olivat kuitenkin korkeammalla, sillä pidän todella paljon esimerkiksi Fazerin vadelmajogurttitäytesuklaasta. Tämä ei kuitenkaan yltänyt aivan siihen kastiin, mutta on tämä ihan hyvää kuitenkin. Jogurttitäyte on kuitenkin selkeässä pääosassa. Rouskuvat krispit tuovat kivasti rakennetta ja jotain yllättävää suklaan joukkoon. Tähän olisi sopinut ehkä jokin kirpeä lisä.. Mutta mutta! Ensimmäistä kerran joudun Milkalle antamaan kolme karkkia, koska mielestäni tästä puuttui vielä se joki... Mitäs Te olette tästä herkusta mieltä? :)


9 kommenttia:

  1. Mo! Mulla olisi pieni ehdotus blogiisi liittyen :)

    Tapanasi kun on kopioida ainesosaluettelo, niin olisi kiva jos liittäisit mukaan myös ravintoarvot (kalorit, yms.). Mielestäni ne olisi parempaa tietoa etenkin kaltaiselleni kaloreiden kyttääjälle. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitoksia ehdotuksestasi! Ainesosaluettelon laitan lähinnä allergeenien ja no, sisällyksen takia. Blogini ensimmäisistä postauksista löytyy tietoutta mm. e-koodeista ja muista lisätyistä aineista, joten tämä tapa on ehkä jäännös niistä päivistä. Pohdiskelin aikoinani myös ravintoarvotaulukon liittämistä, mutta tulin siihen tulokseen, ettei blogissani ole kyse kaloreista. Blogini on ylistys sokerille ja sen monimuotoiselle nautiskelulle, eikä sillä välttämättä tarvitse olla mitään tekemistä terveellisyyden kanssa ;)

      Poista
  2. Itse en ajatellut ostaa kyseistä tuotetta. Jugurttitäyte houkuttaa, mutta en ole pahemmin maissi tai riisiraksujen perään täytteissä. Kun sitten mitään muuta ei olekkaan suklaassa niin taitaa jäädä minulta hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei kyllä ehkä ollut Milkan parhaimmasta päästä, mutta kannattaa tätäkin maistella. Vaikka isommalla porukalla niin ei jää kaapinhyllyyn syömättömäksi :D

      Poista
  3. Mukavaa, kun palailit tauolta.Odotinkin jo paluuta kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa palata tauolta :) Ja ihanaa, ettette te lukijatkaan ole minua unohtaneet!

      Poista
  4. Kiva kun teit comebackin!

    VastaaPoista
  5. Hehehe mun nimi on Milka

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)