tiistai 7. lokakuuta 2014

Cloetta Tupla is Nuts


Moikkamoi! Ja sori pikkunen viivästys! Mulla oli pyhä tarkoitus tehä tämä postaus jo viime perjantaina, mutta no elämä on ja sitä rataa, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan ;) Tänään maistellaan uusinta Tupla is Nutsia. Tämäkin patukka tuli Cloetta-postin mukana ja nyt vihdoin saan aikaiseksi maistella tätä. Hinnasta ei ole hajuakaan, mutta kenties normi Tupla-luokkaa. Painoa patukalla on 80 grammaa. 


Maitosuklaata, mantelia (3%) ja riisimuroja (2%), kaakaonougattäytteellä (48%), jossa hasselpähkinärouhetta (12%). Ainekset: glukoosi-fruktoosisiirappia, sokeria, hasselpähkinää, rasvatonta maitojauhetta, kaakaovoita, palmurasvaa, kaakaomassaa, mantelia, herajauhetta (maidosta), riisimuroja (riisiä, vehnänalkoita, vehnätärkkelystä, sokeria, suolaa), vähärasvaista kaakaojauhetta, maitorasvaa, laktoosia, maitoproteiinia, emulgointiaineita (auringonkukkalesitiiniä, E476), aromeja, suolaa. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, ohraa-, ruis- ja kauragluteenia ja maapähkinöitä. Maitosuklaa sisältää vähintään 27% kaakaota.


Ja maistellaanpa. Hmm. Tämä on jotenkin erikoista. Riisimurot rouskuvat hampaissa kivasti ja aluksi suklaa maistuu ihan hyvälle. Toisella puraisulla tämä alkaa maistumaan kuitenkin aika omituistelta.. Jotenkin... pahalta. Tai semmoiselta teolliselta ja teennäiseltä. Ihan kuin feikkisuklaalta. Tämä on sinänsä kyllä sääli, koska tykkään tavan-Tuplasta ihan todella paljon! Mutta en kyllä tiedä, että mitä ihmettä tälle on nyt tapahtunut, mutta oman kieleni päällä tämä ei ole kyllä erityisen hyvää. Mutta kertokaapas Te arvon lukijat, mitä olette tästä mieltä! Olen nimittäin kuullut, että jotkut tykkäävät tästä ihan hirvittävän paljon, mutta minä en nyt kyllä syttynyt. Kommenttia! Kommenttia! Itse annan tälle kaksi karkkia.

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvä blogi! :)
    Itse en ole maistanut tuota vielä.. :0

    VastaaPoista
  2. Komppaan tätä arvostelua. Toi Nuts-versio on jotenkin kaameen kuiva ja nihkeä koostumukseltaan, en ostaisi uudelleen :s

    VastaaPoista
  3. Minäkään en tykännyt tuosta pähkinä tuplasta. Siinä oli se joku paha maku. Olin tosi pettynyt.

    VastaaPoista
  4. en tykännyt, maistui pahalta :( normi tuplasta tykkään ihan tosi paljon :)

    VastaaPoista
  5. En tykännyt, maistui kitkerältä ja kuin olisi jotenkin pilaantunut. Hetken jo mietin, että onko mulla nyt joku pilaantunut kappale, mutta kun googletin, niin löytyihän niitä muitakin jotka olivat tähän pettyneitä. :) En osta toiste!

    VastaaPoista
  6. Oi minusta se oli taivaallista! Ne oli Siwassa tarjouksessa 2kpl/2€ ja mä hain niitä joka päivä. Nam!

    VastaaPoista
  7. Ei ollut pahaa, mutta aivan liian kovaa hampaisiin! Ja sitkeää. Ei tule uudelleen ostettua.

    VastaaPoista
  8. Mitä ihmettä, olen kyllä yllättynyt kun niin moni ei tykkää! Minusta on tosi hyvää ja äitikin tykkäsi. :)

    VastaaPoista
  9. Oli kyllä sen verran kovaa ettei meinannut palaa saada irti ja pinta suklaa mureni sitten syliin. Todella paha maku ja ajattelin, että pilalla tai päässyt öljyä tms prosessissa mukaan. Piti sylkäistä pois.

    VastaaPoista
  10. Maistoin äsken ja luulin kanssa että oli pilaantunutta, mutta löysin tämän blogin ja näköjään muutkin ovat huomanneet saman kamalan maun. Tavallinen tupla on paras.

    VastaaPoista
  11. Eka ja vika kerta tätä tänään :(

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)