lauantai 29. marraskuuta 2014

Marabou Skotte


Moikkelis!

Tänään jatketaan suklaalinjalla :3 Olen aikaisemminkin jo syönyt tätä suklaata, mutta päätinpä nyt arvostella sen tännekkin. Elikkäs kyseessä on Maraboun Skotte, joka tuli kauppoihin muistaakseni joskus alkuvuodesta tai viime vuoden puolella. Ei kuitenkaan nyt kovin uusi patukka, muttei myöskään mikään vanhuskaan. Hintaa sillä oli 0,80e ja kokoa on 50 grammaa. Sisällä on siis kaksi patukkaa, vähän niinkuin Tuplassa.

Suklaata täytteenä rusinoita nugaassa (75%). Ainekset: sokeri, kaakaomassa, palmuöljy, rusinat (13%), hasselpähkinät, kaakaovoi, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakao, maitojauhe, voiöljy, mantelit, tärkkelyssiirappi, emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini, E476), rasvaton maitojauhe, hunaja, kookos, stabilointiaineet (sorbitoli, invertaasi), inverttisokeri, riisijauho, suola, aromit, ohramallasuute, aprikoosi, vadelmat. Saattaa sisältää maapähkinää, muuta pähkinää, munaa ja vehnää.

Päällä on mielestäni lähes tummasuklainen kuorrute, joka on hyvin ohut. Sisältä paljastuu todella pehmoinen ja maukas sisus, jossa maistuu rusina ja hiukan kahvimainen nugaa. Hampaissa rouskuu myös hasselpähkinät. Pidän tästä patukasta, koska se on jotenkin niin uudenmakuinen. Lähiaikoina on tullut syötyä niin monta samantyyppistä , esim Snickers -versiota monelta eri valmistajalta, joten matkijapatukat ovat alkaneet jo vähän kyllästyttää. Tämä on pitkästäaikaa niin uudenlainen ja kiva patukka! Kannattaa ehdottomasti maistella! Maku on aika tumma eikä mielestäni lainkaan liian imelä. Namm. Neljä karkkia!


2 kommenttia:

  1. Monta kertaa oon ollu kaupassa, että otanko tuon vai enkö.
    Ensikerralla taidan ottaa.
    Hyödyllinen ja kiva postaus jälleen kerran.
    Oletko vielä maistanut/tehnyt postausta Maraboun Japp-patukasta?
    Hyvää joulun alkua myös Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muistinkin, että olet jo tehnyt siitä postauksen, mutta niin.
      Itse pidin Japista. :)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)