lauantai 31. tammikuuta 2015

Snickers & Hazelnut


Mmöi!

Täällä taas :) Tällä kertaa tenttimussutusten merkeissä! Lukukaverina oli tänään uusin Snickers & Hazelnut. Kokoa patukalla on 49 grammaa ja hintaa on....ehkä 0,60e? Alle euron kuitenkin.

Maitosuklaata, pehmeää nugaata (15%), toffeeta (27%), maapähkinää (17%) ja hasselpähkinää (5,6%). Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, maapähkinät, rasvaton maitojauhe, hasselpähkinät, kaakaovoi, kaakaomassa, palmun rasva, laktoosi, herajauhe (maidosta), maitorasva, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), munanvalkuaisjauhe, aromi, maitoproteiini, luontainen vaniljauute.



Kun paketin aukaisi, nenään tulvahti tuttu, huumaava, Snickersin tuoksu. Olen siis niitä Snickers-höperöitä, jos joku ei vielä sitä tiennyt. Olen aina rakastanut niitä! Ja tottakai kaikki muu on feikkiä, mikä edes yrittää matkia. Tai vaikka ei matkisikaan, vaan sattuisi yhdistämään maapähkinät, nugaan ja toffeen, niin nnoup! Feikki-Snickers! Elämä on välillä armotonta. 


Mutta niin siis itseasiaan takaisin. Tuttu Snickersin tuoksu kielii, että odotettavissa on jotain hy-vää! Ihan ensiksi on pakko sanoa vielä, että hämmästyin, kun tuossa ainesosaluettelossa luki, että tässä on myös maapähkinää. Luulin tämän olevan vain hasselpähkinäversio. No mutta. Ensipuraisulla maku on tietenkin tuttua Snickersiä. Mitään hillitöntä, elämää mullistavaa eroa tässä ei ole normi-patukkaankaan. Kuitenkin, mitä pidemmälle suklaata syö, sitä useammin suuhun hiipii hentoinen hasselpähkinän häivähdys. Maku on välillä kieltämättä hiukkasen outo. Maapähkinät selvästikin pitävät kometoa yllä ja hasseleille on annettu vain pikku palsta omalta tontilta. Olisin toivonut jotain radikaalimpaa muutosta. Mutta toisaalta, hasselpähkinän häivähdys on vähän ällön oloinen, joten jos koko patukka olisi hasselpähkinöitä täynnä, niin tämä olisi luultavasti ollut pahaa. Dilemma. 

Mutta kertokaapas Te, siellä ruudun toisella puolella! Oletteko vannoutuneita Snickers-faneja? Oletteko päässeet jo tähän käsiksi? Entä mitäs te tykkäsitte? Itse taidan antaa tälle kolme karkkia. Tämä oli sinällään ihan hyvää, mutta hasselin maku vähän romutti fiilistä, eikä toisaalta nostanut patukkaa yhtään paremmaksi kuin mitä se alun alkaen ainakin omassa päässäni oli. Mutta huippua, että tulee jotain uusia versioita aina silloin tällöin! Harmittaa ihan, että se Marsin caramel versio jäi maistelmatta :(


7 kommenttia:

  1. Ootko maistanut sitä manteliversiota? Joskus näkyy esim. Prisman Amerikka-hyllyssä Limingantullissa. Henkilökohtainen suosikki, vaikka onhan se perinteinen aina hyvä kans. :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi Snickers (justiinsa siis aito ja ainoa oikea) on kyllä ihan parasta! Jotenkin tässä on saatu suolaisen ja makean yhdistelmä aivan kohdilleen! Omasta mielestäni Snickers on aikalailla täydellinen sellaisena kuin on, joten luulen jättäväni tämän limited editionin välistä. Tosin joskus oli myynnissä jonkin aikaa jotain caramel -versiota, joka oli ihan jees kans!

    Tästä Snickers -rakkaudesta huolimatta oon jäänyt kuitenkin kaipailemaan Maraboun Starbaria, jota ei ole enää hetkeen kaupassa näkynyt :(

    VastaaPoista
  3. Minkä arvosanan annat patukalle? Se taisi unohtua tekstistäsi (tai sitten en vaan löydä sitä :D )

    VastaaPoista
  4. Miksipä muuttaa täydellisyyttä ;) klassikot on parhaita sellaisenaan. Kokeilin home made snickers patukoita kerran. Tuli aika hauskoja :D

    VastaaPoista
  5. Voisitko arvostella uuden Fazerin Ässä Mekanix- pussin? :)

    VastaaPoista
  6. Voisitko arvostella Ben&Jerry's Strawberry cheesecake jäätelön?

    VastaaPoista
  7. Voisitko joskus arvostella Mister Choc Biscuit "levyn"? Itse pidän tästä biscuitista todella paljon!:)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)