lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ingman Jättis Passion


Moikkelismoi!


Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi! Tästä syytän kesäkiireitä ja nettiongelmia. Muttamutta. Vaikka kesä ei ole kovin kummoinen noin sään puolesta ollut, koitetaan houkutella aurinkoa esiin vähän kesän uutuusjätskeillä. Tänään maistellaan Ingmannin Jättis Passion tuuttia. Minulle Jättikset ovat yleensä olleet vähän pettymyksiä. Nyt kuitenkin tämä Passion huuteli pakastealtaasta nimeäni ja päätin ottaa riskin. Tuutilla on kokoa 113grammaa ja jätskiä on siis reilu 2 dl. Aika vähän kun sitä oikeasti alkaa miettimään... Kotona litran paketista voi vähän liiankin helposti heilahtaa puolet yhdeltä istumalta *hupsis*. Tuutin hinnasta ei ole muistikuvia. 

Aineosat: Laktoositon rasvaton maito, sokeri, laktoositon kerma (15%), vehnäjauho, kasviöljyt (palmu, kookos, rypsi, shea), glukoosisiirappi, laktoositon rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, passionhedelmämehu (2,1%), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen], soijalesitiini, auringonkukkalesitiini, rypsilesitiini), tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi, karrageeni, pektiini), värit (beta-karoteeni, ammoniummenetelmän sokerikulööri, karmiini, punajuuriväri, annatto), suola, mansikkajauhe, aromit, sitruunamehu, happamuudensäätöaine (omenahappo), paprikauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja maapähkinöitä




Kyseessä on siis laktoositonta, mangon- ja appelsiininmakuista kermajäätelöä, passionhedelmähilloa (6,5%), tuttifrutinmakuista kuorrutetta (6,5%) ja vohveli suklaanmakuisella kuorrutteella. Eli kuulostaa aikas hyvältä vai mitä! Ja vähintäänkin yhtä herkulliselta se näyttää. Kuorrute on tosi hyvää. Se on ihanasti pikkuisen kirpakkaa ja raikkaan makuista. Itse jäätelökin on aikas hyvää! Appelsiinin ja mangon maut tunnistaa selvästi ja ne ovat melko vahvoja. Jäätelön sisällä menee passionhillosydän (josta ei nyt valitettavasti ole kuvaa). Se on melko kirpeää ja hyvin kiinteää. Kyseessä ei suinkaan siis ole mikään hillolöllerö. Sitä sai itseasiassa pureskella. Hillo on hyvin vahvan makuista ja minut yllätti ihan täysin, että hillosydän jatkuu tuutin pohjaan asti. Vohveli on ihanan rapeaa ja hyvänmakuista. 

Tätä voisin kyllä suositella oikein helteisen päivän virkistyksesi - jos niitä helle päiviä nyt tulee. Itse olen todella huono ostamaan hedelmä- tai marjajätskejä ja tämä yllätti minut kyllä ihan täysin! Kannattaa ehdottomasti kokeilla :) Neljä karkkia!


Olettekos jo maistelleet kesän uutuuksia? Mikäs on teidän lempparijätskinne? Entä kumpi voittaa tuutti vai puikko? Vai kenties mehujää?








4 kommenttia:

  1. Jee onneksi tuo on laktoositon! Nyt heti maistamaan!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Näistä kannattaa maistaa myös kaktusta ja sitä keltaista Souria. Parempia kuin tämä :) on tämäkin ihan ookoo kyllä :)

    VastaaPoista
  4. Ah rakastan näitä kaikkia, ihan mun lempituutteja, siis jo mainitut Kaktus ja Sour ja sitten tämä Passion! :) Voisin ostaa litran pelkkää sitä Kaktuksen kuorrutusta! :D

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)