torstai 10. toukokuuta 2012

Leaf Tupla NutKick


Silmäni iskivät tänään tällaiseen. Henkilökohtaisesti tykkään Tuplasta tosi paljon, joten miksipä ei! Tuplasta on aiemminkin tullut mikku twistillä tehtyjä erikoisversioita, joista tietääkseni vain Shuffle on jäänyt pitemmäksi aikaa eloon. Tämän päiväinen juttu on siis maapähkinä-erikoisversio. Painoa löytyy 82g. Tämä on kooltaan suurinpiirtein King Sizen kokoinen. Hintaa oli 1,39e.

Maapähkinän makuista kaakaonougatia (41%) ja pehmeää toffeeta (19%) maitosuklaalla ja mantelilla (5%) kuorrutettuna. Ainekset: sokeria, glukoosi-fruktoosisiiraooia, kaakaovoita, rasvatonta maitojauhetta, mantelia, täysmaitojauhetta, maissihiutaleita (maissijauhoa, sokeria, suolaa, kasvirasvaam karamellisoitua sokeria), kovetettua kasvirasvaa, kaakaomassaa, kasvirasvaa, rasvatonta maitotiivistettä, herajauhettam hydrolysoitua soijaproteiinia, suolaa, inverttisokeria, emulgointiaineita (soijalestiiniä, E471), vähärasvaista kaakaojauhetta, aromeja, hydrolysoitua maitoproteiinia, perunatärkkelystä. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ HASSELPÄHKINÄÄ JA GLUTEENIA. Maitosuklaaosa sisältää vähintään 25% kaakaota.

Ainesosa lista on ihan järistyttävän pitkä! Sieltä on myös nähtävissä, että tästä patukasta löytyy muutakin uutta kuin maapähkinän makuista nougatia. Pehmeää toffeeta nimittäin. Hmm. Onkohan tässä jotain Snickersiin viittaavaa. Kaikki missä on maapähkinää taitavat tuoda Snickersin mieleeni...

Nojoo, maistellaan pitemmittä puheitta. Kun paketin aukaisee, sieltä tuleva tuoksu on Tuplan oma ja ihana. Pienellä maapähkinällä kuitenkin! Patukka on hyvin rapea, johtunee noista maissihiutaleista. Mukaan tulee todella kiva suuntuntuma niistä. Himpun verran tulee Snickers mieleen NutKickin maustakin, liekö toffeen, nougatin ja maapähkinän yhdistelmän syy. Kuitenkin tämä on hyvin perinteisen tuntuinen Tupla. Patukka on todella tiivis. Voi ottaa oikeastaan vain pieniä paloja kerallaan. Hauskaa sinänsä, että kun ainesosalistaa lukee, niin siellä ei näy minkäänlaista viittausta maapähkinään...Aromilla kai se maku sinne on sitten saatu. 

Patukassa tykkään eniten tuosta pienestä rapeudesta. Ehkä lähimpänä tätä rousketta ovat joulun ja pääsiäisen aikaiset pienet Crisp-patukat. Ei suinkaan siis sellainen pähkinöistä johtuva rouske. Tofee on mukava lisä, se ei tee ollenkaan liian imeläksi vaan sopii hyvin joukkoon. Kokonaisuudessaan minusta tämä olisi oiva pysyvä lisä Tupla-perheeseen. Ostan kyllä uudestaankin. Neljä karkkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)