keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Marabou Japp HazelNut Limited Edition


Pakko tunnustaa.. En ole eläessäni (ainakaan tietääkseni) maistanut Japp-patukaa! Jotenkaan se ei ole ikinä houkuttanut. Nyt kuitenkin, kun kääreessä lukee Limited Edition, niin pakkohan sitä on maistaa! Mutta ihan vain tiedoksenne, en vertaile tätä patukkaa sen isovelluun, vaan arvostelen sen omana ylpeänä yksilönään!

Noh, noh, itse asiaan! Pakkaus on ihan kivan näköinen, selkeä. Fontti on muuten melko samanlainen Mars-patukoiden kanssa! Pötkylä painaa 60g ja hintaa oli.....apua! alle euron ainakin! Patukka on kahdessa osassa, vähän niinkuin Tupla, silleen poikittain.

Eräällä lukijalla oli muuten loistava idea saada valmistusmaat näkyviin arviointeihini ja ilomielin täytän tämän toiveen! Paitsi tällä kertaa... tässä pakkauksessa sitä kun ei ole näkyvillä. Tut-tut, Marabou! (*heristää sormea*)

Suklaan takamuksesta löytyy kuitenkin miniprintti aineksista. Ei mitään kovin erikoista:

Maitosuklaata täytteenä hasselpähkinöitä kaakaomarengissa (50%) ja pehmeää toffeeta (20%) Ainekset: sokeri, hasselpähkinät (20%), tärkkelyssiirappi, maitojauhe, sokeroitu rasvaton maitotiiviste, kaakaovoi, kasvirasva, kaakaomassa, stabilointiaine (sorbitoli), vähärasvainen kaakao, inverttisokeri, ohramallasuute, munanvalkuainen, emulgointiaine (soijalestiini), aromi. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, MUNAA, GLUTEENIA, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MAAPÄHKINÄN, MUIDEN PÄHKINÖIDEN JA VEHNÄN JÄÄMIÄ.

Hauskaa sinänsä, että vasta nyt tätä postausta kirjoittaessani sain tietää mitä tuossa patukassa edes on! Eipä ollu alunperin mitään tietoa, että siinä olisi kaakaomarenkia! Nyt en jaksa enää odottaa! Haluan tietää miltä tuo marenki maistuu!

Tuoksu on hyvin hasselpähkinäinen, tulee hiukan Tupla mieleen (vaikkei siinä olekkaan hasselpähkinää........). Päältäpäin tämä näyttää hyvin paljon Marsilta. Ensipuraisulla patukka on pehmoinen. Hasselpähkinät tuntuvat melko pehmeitä suussa.. tai ehkä marenki on pehmentämässä niitä. Hmm.. aika jännää, en osannut odottaa tällaista. Hasselpähkinät ovat ainakin miltei kokonaisia, eivät mitään pikku murua kuitenkaan.  Tuo marenki on kyllä mystistä! Se ei tunnu oikein maistuvan millekkään. Hampaiden välissä se tuntuuu melko tiiviiltä. Tavallaan sitkeältä, muttei kuitenkaan. Tiivis on kai se oikea sana. Vähän hankalaa niellä, tiedättekö? Marenki on hyvin samantapaista kuin esim Mars-patukan nougat-osio. Mutta se maistuu vähän eriltä. Ei yhtä hyvältä. En oikeastaan tiedä maistuuko tämä oikein miltään.. vai olenko vain niin nälkäinen, etten edes ehdi maistaa mitään?

Ensiksi tuli kyllä mieleen hasselpähkinöillä höystetty Mars, mutta mitä enemmän tätä syö, sitä erilaisemmalta se maistuu. Koko patukka on helppo syödä yhteen kyytiin. Se ei suoranaisesti ole kovin imelää, joten vettä ei välttämättä vaadita (ehkä  se riippuu siitä kuinka pro on suklaan syönnissä). Kokonaisuudessaan patukka oli melkein ihan hyvää. Siis tämä kyllä kelpaa, jos muuta ei ole tarjolla, mutta ostaisin mieluummin kaupasta jotain muuta. On tämä kuitenkin erilainen kuin muut. Pläääh, kaksi karkkia.

Ps. 4000 sivulatauksen raja on mennyt rikki! Jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)