keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Fazer Kismet Marianne


Löysin paikallisesta Lidlistä Marianne Kismettejä 50 sentillä! En tiedä onko se nyt niin paljon halvempi kuin esimerkiksi K-Marketeissa, mutta päätinpä nyt käyttää tilaisuuden hyväksi maistella! Olen Kismetin suuuren suuri ystävä (näin kuvainnollisesti puhuttuna..). En ole siis vielä päässyt maistamaan tätä versiota (myös se juustokakkuversio jäi välistä).

Vohveli, minttukaakaotäyte 46% ja maitosuklaa 39%. Ainekset: sokeri, kovetettu kasvirasva, vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe 2,9%, kasvirasva, herajauhe, vehnätärkkelys, maitorasva, emulgointiaine (lestiini mm. soija), kasviöljy, suola, nostatusaine (E500), aromit (piparminttuöljy, vanilliini). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia, kananmunaa.

Valmistettu Suomessa. 

Tuoksuu aivan Mariannelle! Täytteessä maistuu hintsusti piparminttu, mutta pakko myöntää, että odotin paljon vahvempaa makua. Muuten olemus on tuttua Kismettiä. Ihanan pehmoista ja yhtäaikaa rapeaa. Jotenkin kuitenkin kuivakan tuntuista. En tiedä mistä tämmöinen tuntuma tuli, mutta muistelisin, että tavallinen Kismet on vähän mehukkaampaa (voiko suklaata sanoa mehukkaaksi?!). Vaikka koko patukka loppui aivan huomaamatta, pidän silti ehkä perinteisestä Kismetistä enemmän. Piparminttu oli mukava raikastus, mutta olisipa sitä ollut enemmän!! Hmm... Kolme karkkia.

4 kommenttia:

  1. Itselle tämä maistuu huomattavasti paremmin kuin kismet, joskin sekin maistuu : )

    Jos haluaa mariannen makua enemmän niin sitten sen punainen pussukka tämän tilalle. Just sopivasti piparmintun makua mukana 4 ja puol karkkia! ; D

    VastaaPoista
  2. Oli kans mun mielestä tosi kuivan makuista ja Mariannea en maistanu siinä kauheesti. :(

    VastaaPoista
  3. Minä kannatan perinteistä kismettiä, jos kismeä pitää saada! :) Miehelle kyllä maistuu tämä minttuversiokin. On muuten tosi harmi kun markkinoilla hetken ajan ollutta MINIKISMETTIÄ ei enää saa! Meillä ne teki hyvin kauppansa. Se juustokakkuversiokin oli ihan OK. Kumma juttu ettei se sitten pysynyt.

    Tän hetken vohvelisukulaati suosikkini on kuitenkin Fanipalan Daim-versio. Kismetti kuului kyllä lapsuuden isoihin herkkuihin.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)