tiistai 3. heinäkuuta 2012

Panda Pähkinä Muru ja Kinuski Muru


Hellurei ja hellät tunteet! Tänään vuorossa Pandan Kinuski ja Pähkinä Murut! Pesueesseen kuuluu myös Valloittava Valkoinen, mutta nyt teki mieli kaakaopitoistasuklaata. Olen himoinnut näitä jo tovin, eli nämä eivät ole aivan uusimmasta päästä, mutta en ole vielä kuitenkaan maistellut näitä. Molemmilla on kokoa 35 grammaa, mutta hintaa en muista kuollaksenikaan! No perussuklaapatukka se varmaan oli..

Kinuski Muru

Lisäsimme rapisevan rouskuvia kinuksisia murusia makoisaan maitosuklaaseen.

Maitosuklaata ja kinuskirouhetta (12%) Ainesosat: sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe, rasvaton maitojauhe, maitorasva, kasvirasva, emulgointiaine (lestiini), suola, aromi (vanilliini). Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, mantelia ja soijaa.

Maitosuklaa on Pandan tuttua makeaa ja täyteläistä maitosuklaata. Kinuskin murut rouskuvat kivasti hampaissa ja tuovat lisää makeutta suklaaseen. Palat ovat ohkaisia ja sopivan kokoisia suuhun. Nälissäni hotkaisin taas koko patukan yhdellä kertaa, enkä tainnut ehtiä maistaa oikein mitään.... Erittäin hyvää se kuitenkin oli! Kolme karkkia!

Edit: Tämä löytyy nyt myös 130 gramman levynä!


Pähkinä Muru

Tumma suklaa ja suolattu hasselpähkinärouhe ovat hurmaavan herkulliset yhdessä!

Tummaa suklaata ja suolattua hasselpähkinärouhetta (12%). Ainesosat: sokeri, kaakaomassa, hasselpähkinät, kaakaovoi, suola, emulgointiaine (lestiini), inverttisokeri. Suklaassa kaakaota vähintään 49%. Saattaa sisältää pieniä määriä maitojauhetta.

Tumma suklaa on todella täyteläistä! Tämä on ehkä jopa paremman makuista kuin tuo Kinuski Muru! Tämä on sellaista, että tästä haluaa nautiskella. Kinuksi Murun pystyi vain hotkaisemaan oikeastaan maistamatta mitään. Alkaakohan suklaamakuni jo pikkuhiljaa kehittyä? Suolattua hasselpähkinää en juurikaan erota.. Tai ehkä se suola tuo juurikin tuon täyteläisyyden. Hasselpähkinän murut tietenkin tuntuvat hampaissa ja tuovat rakennetta suklaaseen. Rouhe on kuitenkin hyvin hienoa.. Melkeinpä tätä voisi jauheeksi kutsua. Kokonaisuudessaan patukka on todella hyvä! Koko sopii erinoimaisesti tyypeille, jotka haluavat silloin tällöin maistella tummaa suklaata, mutta joiden kaappiin jäisi 3/4 suklaalevyä pyörimään. Kannattaa kokeilla tätä :) Neljä karkkia!


1 kommentti:

  1. Mun mielestä myös tuo pähkinämuru oli ehkä inan parempi kuin kinumuru! Ja itse olen ihan kinuskihullu, eli sikäli vähän outo juttu! Kai se vaan on niin, että mulla HYVÄ kinuskisuku tarkoittaa vähän sellaista juoksevaa täytettä, eikä niinkään tuommoisia kovia murusia, ja siksi se pähkinäjuttu toimi paremmin!

    Blogisi on muuten täyttä dynamiittia! :) Vihdoinkin herkkuilulle omistettu blogi! Itsekin joskus makuarvostelen, mutta mulla on blogissa paljon muutakin jaaritusta, eli se ei ole sellainen PUHDAS herkkuilublogi kumminkaan. :(

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)