lauantai 30. kesäkuuta 2012

Marabou with Love


Tein löydön! En ole vielä pääsyt maistelemaan tätä ihanaista, vaikka tämä on ollut kaupoissa ties mistä asti! Nyt juhannuksen kunniaksi tämä oli Citymarketissa 0,99e, joten! Tottakai se piti ostaa! Ja sehän suorastaan kirkuu arvostelua!

Paketissa on siis 125 g eli 20 konvehtia. Maitosuklaalla päällystettyjä ja nugaalla täytettyjä sydämiä. Olen aika varma, että oma sydämeni on tehty näistä myös..

Maitosuklaalla kuorrutettuja sydämenmuotoisia nugaakonvehteja (40%). Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, kasviöljy, rasvaton maitojauhe, herajauhe, hasselpähkinät (4%),  voiöljy, heratuote, emulgointiaineet (soijalestiini, E476), aromi. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MUIDEN PÄHKINÖIDEN, MUNAN JA VEHNÄN JÄÄMIÄ.

Valmistusmaata ei kerrota.


Aijai, miten täydelliseltä ne näyttävätkään! Olen aivan heikkona niihin Maraboun Hjärtaneihin (kaikille kosijoille wink-wink) ja jostain kumman syystä uskon, etteivät nämä jää kakkoseksi. Ainut pelkoni on, että syön koko systeemin kerralla ja sitten nämä katoavat markkinoilta ja jään uikuttamana näiden perään. Miksi en ostanut näitä kerralla useampaa?!?!

Näin alkajaisiksi voin sanoa, että jo tuoksu on jumalainen. Voisin kuolla nyt miltei onnellisena. Kyllä, pelkästä tuoksusta! Miksei kukaan tee tämän tuoksuisia hajuvesiä! Niin... tai... ehkä ihan hyvä ettei tee....

Jotenkin tuntuu, että näitä pitäisi syödä jonain erikoisena hetkenä. Maku on mahtava. Suklaasydän sulaa suuhun ja tuntuu, että aika pysähtyisi. Ainakin ajatustoiminta pysähtyy täysin. Sydämet pitää syödä yksi kerrallaan, nautiskelleen. Mieluiten aivan täydellisessä hiljaisuudessa ja omassa rauhassa. Tästä suklaasta pitää Nauttia.

Silloin tällöin mietin elämän tarkoitusta. Ja tällaisina hetkinä se on täysin selvä. Elämäni tarkoitus on syödä äärettömän hyvää suklaata. Niin hyvää, että tulee melkein itku. Jokaiselle on tietenkin omat nautinnon kohteensa ja tämä on ilmiselvästi minun. Viisi karkkia. Antaisin kuusi, jos olisi sellainen kuva. 

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tää sun blogi! :)

  VastaaPoista
 2. Siis milloin ostit nää? Oiskohan cittarissa vieläkin nää tarjouksessa

  VastaaPoista
 3. Eikös nämä ole sama kuin Hjärtanit? :) Itse rakastuin niihin myös aikanaan, mutta joulukarkkina niiden saatavuus oli harmillisen rajoitettu tiettyyn vuodenaikaan :D Oi sitä iloa kun bongasin ensimmäistä kertaa tämän rasian kaupan hyllystä

  VastaaPoista
 4. Saan näitä aina joululahjaksi :'D

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)