keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Marabou Maräng & Nöt


 
eli marenkia ja pähkinöitä. Arvanette varmaan, että marenki on se pääsyyllinen tämän patukan maistamiseen. Se Japp-patukka herätti kiinnostukseni marenkiin... Mitenköhän se toimii tässä?

Paketti on tutun Maraboun keltainen. Itse suklaa on mielestäni kivannäköinen, ei niin peruspatukka kuin yleensä. Patukka painaa 43 grammaa. Hintaa oli 0,75 euroa.

Maitosuklaata, pähkinöitä ja marenkia (2,5%) Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa*, voiöljy, herajauhe, rasvaton maitojauhe, heratuote, hasselpähkinät (1,7%), cashewpähkinät (1,7%), maitodekstriini, emulgointiaine (soijalestiini), tärkkelys, tärkkelyssiirappi, kasvirasva, suola, aromit, rypälesokeri, karamellisoitu sokerisiirappi. Vähintään 30% kaakaota. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, CASHEWPÄHKINÖITÄ, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MANTELIN, MUIDEN PÄHKINÖIDEN JA VEHNÄN JÄÄMIÄ.

Suklaan seassa on rouskuvia pähkinän palasia. Myös marengin palat rutisevat hampaissa. Marenki tuo lisää makeutta suklaaseen. Kokonaisuudessaan patukka on hyvin suklainen ja sattumat tuovat pikkuisen elämää suklaaseen. Makua itseään on hiukan hankala kuvailla. Tavallista Maraboun suklaata makeampaa ja rouskuvampaa. Marenki ei tuo mitään mieltä räjäyttävää mukaan, mutta jos haluaa maistaa muutakin kuin perussuklaata, tätä kannattaa testata. Voisin ostaa uudestaan kun haluan vaihtelua vakkarisuklaistani. Neljä karkkia.

2 kommenttia:

  1. En kestä, oon alkanut syödä enemmän karkkia tän blogin seuraamisen aloitettuani, ja tää on kyllä yks mikä tarvii kanssa maistaa! Mulle Japp (kuten Mars) on liian makeeta, joten se Jappin joku erikoisversio sai jäädä väliin, mutta toivon että tätä löytyy täältäkin kaupoista! Punasia Draculoita kun ei vielä oo sattunut hyllyiltä silmiin... -Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mulle on ehkä käyny päinvastoin! :O Taidan syödä karkkeja enemmän ajatuksen kanssa ja harkitummin tän blogin myötä!

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)