torstai 28. kesäkuuta 2012

Classic Valkosuklaa-Murokeksi


Näiden ihanan kesäisten päivien (eli +9 ja vesisadetta) kunniaksi voisi polkaista käyntiin jätskien maistelun! Näitä voi tulla melko vähän, sillä en ehdi jäätelön kanssa yleensä kameran ääreen kun se on jo syöty... Mutta yritän parhaani!

Tänään vuorossa siis Classicin kesäuutuus Valkosuklaa-Murokeksi. Tikussa on 1,1dl jätskiä ja se on valmistettu Suomessa Nestlén Turengin tehtaalla. Hintaa on sen perus Classicin verran eli ööö.. jotain 2 euron paikkeilla (?).

Valkosuklaalla (32%) ja keksinmuruilla (4%) kuorrutettua vaniljakermajäätelöä. Ainekset: Rasvaton maito, kerma, sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, maitoproteiini, tärkkelyssiirappi, vehnäjauho, kasvirasva, kasviöljy, emulgointiaineet (E471, E322, E476) sakeuttamisaineet (E410, E412, E407a), rasvaton maitojauhe, aromit (vanilja, vanilliini) jauhettu vaniljatanko, inverttisokeri, suola, nostatusaineet (E500, E503), maltodekstriini. Saattaa sisältää hivenen pähkinää. Säilytys alle -18c

Keksinmurut ovat melko isoja palasin, tosin pikkuhippujakin löytyy. Ne rouskuvat kivasti suklaan seassa ja tuovat ehkä pientä suolaisuutta mukaan. Valkosuklaa on melkoisen imelää, mutta sen kestää vaniljajäätelön kanssa oikein hyvin. Vaniljajäätelö on Classicin tapaan mukavan pehmeää ja runsasta. Kokonaisuudessaan valkosuklaa ja vaniljajäätelö sopivat hyvin yhteen vaikka se tylsältä kuulostaakin... Itse pidän jäätelössäni kaiken maailman sattumista ja kastikkeista. Jätski meni nopeampaa alas kuin tämän lauseen kirjoittamiseen meni. Eli hyyyyvääää! Kannattaa kuitenkin tykätä valkosuklaasta myös sellaisenaan, niin tämä toimii. Neljä karkkia!



4 kommenttia:

  1. Tää valkosuklaa-murokeksi on aivan taivaallisen hyvää (ja imelää :D), tykkään valkosuklaasta ja kekseistä muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Hyväähän tuo classikki oli.. :) Mutta vähän tavanomaista! Tuossa Classic-sarjassa on muuten monta hyvää nami-nami jätskiä.

    VastaaPoista
  3. Tämä on lemppari jätskini heti bjiin jälkeen😃

    VastaaPoista
  4. Eipä oo enää tuotakaan jäätelöä olemassa näin 10 vuoden jälkeen :( Oi voi..

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)