keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Panda Zabaglione


Suussa sulavaa maitosuklaata klassisen italialaisen 
jälkiruuan makuisella Zabaglione-täytteellä. 
 Suklaaherkut tekee Panda - Se Omintakeinen Makeinen.

Tämä minilevy on poltellut kaupan hyllyllä jo ties miten pitkään! Rakastan Pandan Toffee-minilevyä - se on sitä samaa suklaata ja toffeeta kuin ne kukanmuotoiset Pandan suklaakonvehdit. Tämän levyn takana lukee, että Zabaglione on italialaista jälkiruokaa. Ei mitään hajua mitä se siis on. Tiedossa on siis aikas jännittävä maistelu! Kokoa on 100 grammaa ja hintaa Tokmannilla oli 1,10e.

Maitosuklaata ja Zabaglionen makuista hasselpähkinätäytettä (35%). Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kasvirasva, kaakaomassa, hasselpähkinät, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (lestiini), aromit (mm. vanilliini).

Valmistettu Suomessa.

Sisus on sellaista hyvin vaaleaa täytettä. Tavallaan pehmeää. Ei-toffeemaista. Tämä maistuu aivan sille yhdelle konvehdille! (Hetken googlauksen jälkeen selvisi, että kyseinen konvehti löytyi joskus Pandan Juhlapöydän konvehdit -rasiasta!) Päällä oleva maitosuklaa on tuttua Pandaa, kuten voi odottaa. Täyte.. hmm miten sitä kuvailisi... Hyvää se siis on. Mutta tätä makua on hyvin hankala kuvailla. Voisin kuvitella, että itse Zabaglione jälkiruoassa on jotain alkoholia. Tämä ei suoranaisesti maistu alkoholille, mutta voisi ehkä vivahtaa siihen suuntaan... jos oikein käyttää mielikuvitusta. Sinänsä hassua kun katsoo ainesosalistaa.. tämä voisi ihan hyvin olla hasselpähkinäsuklaata. Enimmäkseen tämä maistuu ehkä hasselpähkinätäytteelle. Sellaiselle Geishan-tapaiselle, ilman sitä rouskuvaa osaa. Oikein hyvää mielestäni, tulen ostamaan tätä varmasti uudelleenkin. Olisi tosin voinut olla erikoisemmankin makuista. Neljä karkkia.

13 kommenttia:

  1. Nams, sulla on kerrassaan herkullinen blogi! Kuola valuen lueskelin :). Teetkö noita maisteluita huviksesi vain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liity seuraan vain! :) Ihan omaksi ja teidän lukijoiden iloksi tätä teen :D Mulla ei ole mitään markkinointihöpötyksiä tai sponsoreita, eikä suunnitelmissa olekaan sellaisia. Ajattelin, että kun karkkia tulee muutenkin syötyä melko paljon, niin miksei käyttäisi sitäkin sokerin määrää jotenkin hyödyksi :D

      Poista
  2. Tämä tsapakliooooo-oone on muuten mullakin jo ihan vakio-ostos, kun käyn kauppassa hakemassa herkuteltavaa! Hyvä idea Pandalta laittaa se Juhlapöydän paras konvehti myös levymuotoon! ;) Ja samalla tavalla hyvä juttu oli, kun laittoivat sen toffeesuklaatilevyn! Kun ei aina viitsisi ostaa niitä irtokonvehteina, niin sitten saakin kätevästi levynä! :)

    Toinen mun tavallisista marketeista saatava suosikkisukulaati on Pirkan creme brulee-täytteinen suklaalevy. On ihanaa kun kauppoissa nykysin on vähän parempi tarjonta kuin ennen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on suunnitelmissa maistella noita Pirkan levyjä tässä ihan lähiaikoina, kunhan saan niitä kynsiini :) Hyvä vinkki tuo creme brulee!

      Poista
  3. Ihana blogi, ystävän kautta tänne löysin! Pakko oli heti liittyä lukijaksi! Mullakin tuota karkkia kuluu ihan päivittäin (se niistä tereistä elintavoista..) joten ihanaa saada niistä arvosteluja ennen ostopäätöstä! Vaikkei tässä nyt mistään miljoonaostoksista olekaan kyse.. :D
    Muutenkin ihana ja omaperäinen idea tällainen blogi, jatka samaan malliin, jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hejsan! Ja tervetuloa :) Uutta postausta tulossa pikapuolin, niin kannattaa käydä välillä tsekkaamassa :)

      Poista
  4. heii ootko aatellu testata tätä kuningatar -maussa? :>

    http://innasta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihmeen kuningatar! :o Testaan jos sellainen on olemassa!

      Poista
    2. On muuten tullut tästä uutuutena kuningatar maku. Näin ja heti tuli tämä blogi mieleen niin piti tulla kertomaan :P Samanmoinen paketti, mutta väritykseltään violetti ja pandalla kruunu päässä : )

      Poista
    3. Oho! Pittääpä heti maistaa kunhan saan kynsiini! Täällä "pohjolassa" kun asustelee ni voi mennä tovikin ku tulee nuo uutuus jutut..

      Poista
  5. Hei tiedätkö myydäänkö näitä enää missään?:-) Kaupoissa ei ole näkynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin koittanut tätä etsiskellä, mutten ole löytänyt :( Harmi, kun tämä oli yksi lemppareistani!

      Poista
  6. Pandan juhlakonvehti rasiassa on joku ihmeeen suklaa konvehti joka on zabaglione ja se maistuu ihan sika pahalta�� että toedoksi vain muille vink vink

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)