keskiviikko 1. elokuuta 2012

Fin Carré Milk Chocolate, Hazelnuts ja Crisped Rice


Tänään on se päivä kun esittelen teille uudet ystäväni Saksasta! Lompakkoni on laihiksella, joten käyn nyt hetken aikaa vielä näitä "halpis" makeisia läpi. Tällä kertaa on siis vuorossa Lidlin suklaat. Näihin olen tutustunut jo jonkin aikaa sitten ja voin jo sanoa, että käyn Lidlissä kylässä mieluusti myös lompakkoni ollessa tuhdimmassa kunnossa. Näitä voi mielihyvin syödä silloin, kun edullisuus vain lisäetu on hyvän maun rinnalla. 

Kerronpa nyt sen kaikkein mieluisimman uutisen, eli hinnan! Nämä levyt ovat painoltaan 100g ja hintaa on 0,65 euroa. Eli kun näitä ostaa kaksi, eli esim Fazerin levyn verran, rahaa menee 1,30 kun taas Fazerin levyyn noin 2 euroa. Toisin sanoen näitä saa 300 grammaa kun Fazeria saa 200 grammaa samalla hinnalla. Kyllä minä vielä Fazeriakin ostan, elkää peljätkö :D

Tänään esittelen teille siis nämä kolme levyä: maitosuklaa, hasselpähkinäsuklaa ja riisimurosuklaa. Näitä samanlaisia levyjä on vielä ainakin valkosuklaa, tummasuklaa ja hedelmä-pähkinäsuklaa. Päätin nyt kuitenkin valita nämä lempparini.


Maitosuklaa. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, herajauhe, voirasva, emulgointiaine (auringonkukkalestiini), hasselpähkinäsose, luontainen vanilja-aromi. Suklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää muita pähkinöitä ja soijaa.

Levyssä on yhteensä 24 melko pientä palaa. Suklaa on hyvin maraboumaista. Hyvin täyteläistä ja pehmeää. Sellaista melko tyypillistä lällymaitosuklaa-suklaata. Mutta suorastaan rakastan sellaista lällyä, joten tämä kelpaa aivan täydellisesti! Kannattaa muuten ehdottomasti kokeilla tätä ja tuoreita mansikoita! Aivan uskomaton yhdistelmä! Viisi karkkia!Riisimuroja sisältävä maitosuklaa. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, riisimurot 15% (riisijauhe 65%, sokeri, vehnämallas, maissijauho, gluteeni, vehnädekstroosi, suola), rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, herajauhe, maitorasva, hasselpähkinäsose, emulgointiaine (auringonkukkalestiini), vanilja-aromi. Suklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä. 

Valmistettu Ranskassa. 

Tässä levyssä on ihanan paljon riisimuroja. Ne rouskuvat hampaissa kivasti ja veikkaisin, että mukana on hasselpähkinän palasiakin. Suklaa ei ehkä ole ihan samaa kuin maitosuklaalevyssä, mutta hyvää kuitenkin. Tämä suklaa on tarkoitettu pureksittavaksi, kun taas maitosuklaa oli selvästikin tarkoitettu suuhun liukenevaksi. Maku ei yllä ihan huipulle, mutta melkein! Neljä karkkia!Hasselpähkinärouhetta (12%) sisältävä maitosuklaa. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, hasselpähkinä (12%), kaakaomassa, herajauhe, voirasva, emulgointiaine (auringonkukkalestiini), hasselpähkinäsose, luontainen vanilja-aromi. Suklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä ja soijaa.

Tämä suklaa maistuu täsmälleen samalle kuin maitosuklaa. Tykkään ihan tosi paljon hasselpähkinäsuklaista ja esimerkiksi Fazerin keltainen levy on yksi lemppareistani. Tässä levyssä hasselpähkinöitä verrattaen vähemmän kuin riisimuroja, mutta määrä on mielestäni juuri oikea. Pakko muuten mainita tuosta ainesosalistan hasselpähkinäsoseesta, joka löytyy jokaisesta näitä kolmesta levystä. Melko erikoinen lisä sinänsä, enpä ole ennen kuullut hasselpähkinäsoseesta suklaalevyssä! Saati soseesta muutenkaan. Mutta kuitenkin. Todella hyvä levy! Viisi karkkia!

3 kommenttia:

 1. Voisitko arvostella ihan minkä vaan ben & jerry`s jäätelön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi Ben & Jerry's arvostelu jo löytyykin: http://karkkiblogi.blogspot.fi/2012/03/ben-phish-food-ice-cream.html :) Joskus tulee varmastikin lisää!

   Poista
 2. Voisin käydä huomenna hakemassa noi 5 karkin levyt (:

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)