keskiviikko 29. elokuuta 2012

Panda Kuningatar


Nyt se on täällä! Löytyi! Nimittäin Pandan Kuningatar täytesuklaa! Olen tosiaan metsästänyt kaikki mahdolliset isot Cittarit ja Prismat läpi ja arvatkaapa mistä löytyi! Tien toiselta puolelta, Ärrältä! Myyjäkin ihan hämmästyi miten innoissani olin :D No mutta, äkkiä asiaan. Hintaa oli 1,60e (huomioikaa se ärrä..) ja painoahan on tyypilliset 100g.

Vastustamaton yhdistelmä aidoista marjoista valmistettua mustikka-vadelmatäytettä sekä suussa sulavaa maitosuklaata. Suklaaherkut tekee Panda - Se Omintakeinen Makeinen.

Maitosuklaata vadelma-mustikkatäytteellä (33%). Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, tärkkelyssiirappi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, pastöroitu vadelmapyree (3,0%),  mustikkapyree (2,4%), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (lestiini), aromit (mm. vanilliini), hyytelöimisaine (E440), säilöntäaine (E211), happamuudensäätöaine (E331). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.

Valmistettu Suomessa.

Voi että! Innoissani odotin tätä uutuutta, mutta tuo marjan makuinen sisälmys pelottaa ihan oikeasti. En siis yleensä tykkää marjoista kuin marjoina. Hyvin hankalaa koittaa hyväksyä mitään muita kopioita tai versioita marjoista... No mutta! Annetaan tilaisuus!

Tuoksuu vähän liköörikarkeille tai joulukonvehdeille. Sisälmys on hiukkasen hyytelöitynyttä. Ei siis ihan sellaista juoksevaa, muttei mitään marmeladiakaan. Suklaata on ihan todella paljon. Hmm.. Ihanihanihanihan kiva... kai. En osaa päättää. Ei tämä ainakaan pahaa ole. Mutta ei nyt mitenkään suurinta herkkuanikaan. Uutuudeksi oikeastaan tosi kiva! Ei tällaisia levyjä taida olla muita olemassakaan. Siis periaatteessa sama juttu kuin Zabaglionen kanssa. Tuntuu kuin söisi levyn kokoista konvehtia :D Nojoo, en tiedä muuttaisinko tästä mitään, mutta en kyllä tähän nyt rakastunutkaan. Se taitaa olla tuon henkilökohtaisen marjaongelman syytä :D Kannattaa ehdottomasti kuitenkin maistaa, pahaa tämä missään nimessä ei ole. Ei taida vain makuaisti nyt kohdata tämän kanssa. Kolme karkkia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)