torstai 13. syyskuuta 2012

Rainbow Crème Brûlée


Suokaa anteeksi hiljaiseloni! Mutta jälleen on jotain uutta ja mielenkiintoista maisteltavaa luvassa. S-marketissa shoppaillessani mukaani tarttui Rainbow'n Creme Brulee -suklaapatukka, jonka muistin erään lukijan suositelleen. Hintaa en enää muista, mutta veikkaisinpa, että alle euron. Patukka on 45 grammaa ja siinä on yhteensä neljä, melko kookasta palaa. En oikein tiedä mitä odottaa... Miltä ihmeeltä creme brulee -suklaa voi maistua?!

Maitosuklaapatukka kermaisella crisp-täytteellä
Ainesosat: sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, voiöljy, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, laktoosi, riisijauhe, vehnäjauho, kasviöljy, vehnägluteeni, vehnämallas, dekstroosi, suola, emulgointiaine (E322: soijalestiini), aromi (vanilliini). Maitosuklaata 60%. Maitosuklaassa kaakaota väh 31%. Saattaa sisältää kananmunaa, pähkinöitä, maapähkinöitä ja manteleita.

Ensi puraisulla huomaan, että suklaata on melko paljon. Ja se on hyvää! Ihanan makeaa maitosuklaata. Seuraavaksi hampaissa rouskuvat pienet, harvakseltaan olevat crisp-muruset. Creme-täyte on makeaa ja tosi hyvää myös! Ensimmäisenä tästä tulee mieleen Kinderin Maxi-patukka. Tai se Lidlin halpis-versio. Hyvin samantyyppinen täyte. Mutta mielestäni parempaa! Pikku crisp-murut tuovat oman mausteensa patukkaan... mielestäni ne eivät kuitenkaan ole se kirsikka kakun päällä, mutta ihan kiva lisäsäväys. Kokonaisuudessaan patukka on ääärettömän herrrrkullinen! Olisipa tätä levyllinen! Nams! Neljä karkkia! Heti huomenna ostan lisäää!


10 kommenttia:

  1. Tämän perusteella lähdin tätä metsästämään ja kas, olihan taivaallista : ) Kiitos!

    Oletko huomannut että suomeen on rantautunut takaisin ilmakuplasuklaa? Muistaakseni kehuit maraboun levyä, tämä on patukkana ja norjalaisten tekemää legendaarista stratosta. Keskoketjun hyllyistä (ainakin isommista) on tuota osunut silmiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej Gege! Kuplasuklaat on kuule täällä jo maisteltu! Se kuuluukin yksiin kaikkien aikojen lemppareistani ja olenkin odotellut sitä takaisin kauppojen hyllyille ties kuinka monta vuotta! :)

      http://karkkiblogi.blogspot.fi/2012/06/ruotsin-tuliaiset-marabout-ja-milka.html

      Poista
  2. Näin herkkujen ja erityisesti suklaan suurena ystävänä on blogiasi ollut todella hauskaa lukea! Olen myös huomannut, että makumme varsinkin suklaan suhteen menevät sen verran yksiin, että minun on helppoa seurata arvioitasi suklaahyllyn edessä :) koska olen tiukkapipo herkkujen syönnin suhteen ja yritän rajoittaa sen kertaan viikossa, joskus tuntuu, että jo blogisi lukeminen vie vähän makeannälkää (joskus tosin myös pahentaa :D) kun voi vaikka suunnitella herkkupäivän ostoksia. Tartun kaupassa usein irtokarkkeihin ja voisin elää Makuunin tarjonnalla. Valmispusseista mukaan tarttuu useimmin Fazerin Jumbo Remix, varsinkin jos satun herkuttelemaan siskoni kanssa. Suklaista ehdottomia suosikkejani ovat Milka-suklaat. En voi ymmärtää, miten mikään voi maistua niin täydellisen hyvältä kuin esimerkiksi Milkan keksisuklaa! Jos Milkaa olisi helpommin saatavilla olisin varmaan kuollut jo äkilliseen sokeri/rasvayliannostukseen :D Olisi hauskaa, jos arvostelisit joskus Remixin tai jonkin Milkan! Muuten jatka samaan malliin, herkut ovat elämän suola (tai sokeri)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ompa kivaa, että voin auttaa karkkihyllyn edessä :D Milka-suklaista olen maistanut lähinnä sitä kolmiosuklaata (http://karkkiblogi.blogspot.fi/2012/06/ruotsin-tuliaiset-marabout-ja-milka.html) se on ultimaattinen lempparini! Niin toivoisin, että Milkaa saisi myös Suomesta!

      Poista
  3. Olisi kiva jos voisit arvostella pandan kaksi uutta suklaa mix pussia! Toisnen on tummasuklaa ja toinen valkosuklaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä onkin tarkoitus maistella ensi viikonloppuna! Nyt piti maistella välillä muuta sokerinmuotoa kuin suklaata ;)

      Poista
  4. Huomenna leffaan ja pakkohan tämä patukka on hakea evääksi. Kiitti taas vinkistä.

    Kuola valuuuuuu....

    Katinka

    VastaaPoista
  5. Vissii vähä vastaavaa on kyl suklaalevynäkii, jos en muista vääri nii se on pirkan levy, ja sekii creme brulee! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten onkin! Siinä noiden keksinmurujen paikalla on karamellisoitua sokeria! Pittääpä testata sekin joskus :3

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)