perjantai 30. toukokuuta 2014

Karl Fazer Mustikkajogurtticrisp


Hola!Vihdoinkin pääsin käsiksi tähän herkkuun! Elikkäs Fazerin uuteen Mustikkajogurtticrispsuklaaseen. Hintaa levyllä oli kenties ~2,5 euroa ja kokoa levyllä on 190 grammaa. Mutta ruvetaanpa pitemmittä puheitta maistelemaan :)

Maitosuklaata ja mustikkajogurtticrispejä (3%). Ainekset: maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, jogurttijauhe, mustikkamehutiiviste, tapiokatärkkelys, emulgointiaine (lesitiini mm.soija), suola, kasviöljy (auringonkukkaöljy), aromit. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, mantelia ja vehnää. Valmistettu Suomessa.  

Ensinnäkin maitosuklaa on tuttua Fazeria. Suklaan seassa on hauskoja sellaisia rouskuvia juttuja, eli nuita crispeja. Tässä on kyllä mielestäni hassu sivumaku, ensimmäisenä tuli mieleen liköörikarkit. Ehkä levyni jogurttiosa oli hiukan käynyttä :D Tässä on kuitenkin selvästi pehmeämpi maku kuin esimerkiksi Fazerin muissa marjasuklaissa. Niissä kun on semmoista kirpeyttä ja purekselua vaativia marjanpaloja. Tässä jogurtti tuo hiukkasen lempeyttä mukaan ja mustikan maku sekoittuu itseasiassa aika paljonkin muiden makujen sekaan. Jos olisin sokkotestissä ollut, en olisi kyllä osannut tätä mustikaksi tunnistaa. Kivannäköistä se kyllä on! Tuommoista kiva violettia :)


Nojoo. Odotukseni levylle olivat ehkä hiukkasen korkeammalla. Erityisesti Fazerin mainokset ovat näyttäneet kivoilta: mustikka on yksi lempparimarjoistani! Tämä oli kuitenkin hiukan pettymys, sillä olisin toivonut mustikan makua hieman lisää. Toistaalta sitä olisi varmaan saanut vain jollain esansseilla, eikä sekään ehkä olisi ollut ihan aito elämys. Mutta. Maistelkaa ihmeessä jos mieli tekee! Kolme karkkia!

6 kommenttia:

  1. Olen maistanut tätä kaverilta pari palaa. Ihan hyväähän oli ja varmaan aika luksuksen kuuloinen tuote vaikkapa juhlapöytään, mutta ei mulla ainakaan tullut mikään himo.

    VastaaPoista
  2. Itse en tykännyt. Pidän Fazerilta pähkinälevystä tai ihan normi sinisestä. En tykkää että joukkoon sekoitetaan mustikkaa kun lopputulos ei ole niin hyvä. Piti tätä tietysti maistaa kuten aina kaikkia uutuuksia :DD

    VastaaPoista
  3. Ihan ok, mukava uutuus. Kiva, että välillä tulee jotain erilaista :D

    ps. kyselyt ei toimi (ei hyväksy ääniä).

    VastaaPoista
  4. Allekirjoitan arviosi täysin. Pettymys, mustikka ei maistu. Itse suklaa takuuvarmaa Fazeria, mutta muuten ei lunastanut odotuksia. Suklaa-addikti vetää jatkossakin överit sinisellä ja tietty pähkinäisellä Fazerilla ;)

    VastaaPoista
  5. Mäkin hieman petyin, mustikka on suosikkimarjani ja esim. Kalevin valkosuklaa-mustikka levy on namia.

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään, ostanu jo pari levyä!
    -Gatsu

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)