maanantai 30. heinäkuuta 2012

Rainbow TOP 5


Hejsan alla! Pahoittelut näin ensiksi, kun postaus on pari päivää myöhässä! Toivottavasti tämän kertainen maistelu olisi kuitenkin sitäkin kiinnostavampi. Menimme lauantaina auringonottoon paikalliselle rannalle ja halusin ostaa jotain "erikoisempaa" karkkia. Toisin sanoen halpiskarkit ovat minulle erikoisia... Tänään on siis vuorossa Rainbown TOP 5 -pussi. Kokoa pussilla on 250 grammaa ja hintaa oli S-marketissa 1,95e.

Hedelmän ja salmiakinmakuisia kuviomakeisia. Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, muunnettu tärkkelys, liivate, ammoniumkloridi (salmiakki), lakritsiuute, happamuudensäätöaine (E330, E331), aromit, värit (E101, E120, E131, E150a, E153, E171, E160a), pintakäsittelyaineet (E901, E907).

Valmistusmaa Suomi. Valmistaja Delfin-Tuote Oy.


Pussissa on seitsemänlaisia numeroiden muotoisia karkkeja. Kuvassa on kuusi, mutta löysin pussin pohjalta vielä ruskean kola-karkin! Se oli ehkä pahimpia kolakarkkeja, joita olen koskaan syönyt. 

Pussin takana ei lue kuvauksia karkeille, joten omaa mielikuvitusta sai aika paljon käyttää tämän pussin kanssa. Tosin, tylsä kun olen, maistoin vain tyypillisiä karkkimakuja. 

Punainen maistui mielestäni aivan mansikka snörelle! Tämä oli ehkä parhaimman makuista koko pussista (näin jälkikäteen mietittynä). 

Oranssi maistui, ylläripylläri, appelsiinille! Maku oli melko saippuainen ja teollinen. Ehkäpä vuorostaan pahimmasta päästä. 

Tumman vihreä oli melko hyvää.. Se maistui omenamaiselle, mutta hyvin keinotekoiselle sellaiselle. 

Musta oli selvästikin lakristaa ja yllättävän hyvää sellaista! Se maistui ihan niille mustille elukoille, mitä löytyy niistä lentokentän tax-free myymälöistä punakantisessa, valkoisessa putkilossaan.

Vaalean vihreä oli hieman limemäinen, mutta melko tylsä. Vähän niinkuin mitään sanomaton, tiedättekö?

Keltainen oli aivan selvästi sitruuna. Ja hyvin saippuainen sellainen. 

Kaikki karkit olivat koostumukseltaan hiukan tahmaisia, sellaisia hampaisiin tarttuvia. Helposti pureskeltavia kuitenkin. Pussi tuli syötyä ihan hyvään tahtiin ja tämä kelpasikin halvaksi biitsipussiksi keskiverrosti. Toisin sanoen, ei hirveästi surettaisi vaikka koko pussi täyttyisi hiekalla. En ehkä ostaisi tätä pussia kuin äärimmäisessä karkkinälässä ja piheydessä. Ihan kivaa vaihtelua kuitenkin. Pussissa oli vain pari hyvänmakuista makeista, joten annan arvosanaksi kaksi karkkia.

6 kommenttia:

  1. Kiva kun otat arvosteluun myös näitä halvempia pusseja! Karkit maksaa nykyään sen verran paljon, et oon kyttäillyt kans Rainbown pusseja, kun niitä on nykyään montaa sorttia. Harmi vaan, kun tämä ei yltänyt superherkullisten joukkoon.. Mutta kokeile ja arvostele ihmeessä muitakin Rainbown karkkeja, jos vaik joku olisi hyvä! Myös Valintatalolla ja Siwalla on käsittääkseni jonkinlaiset omat sekoituspussit. Ja sitten vielä yksi toive tulevia maisteluita ajatellen, niin olisi kiva lukea kommentteja Lidlin karkeista tai suklaista. Herkullista viikon alkua :) t. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä ei sorsita ketään nimen eikä ulkomuodon perusteella! Vain herkullisuus ratkaisee :)

      Itse asiassa muutin hetki sitten Lidlin naapuriin, joten niitä kyllä varmasti on tulossa. Pakko esitellä uusi lempparisuklaalevyni piakkoin, ehkäpä jo huomenna! :)

      Poista
  2. Aivan ihana blogi! (:

    VastaaPoista
  3. Myös tällainen idea heittää, että esim. twix tai mars vertailu, jossa kaveriksi ottaa noita halvempia vaihtoehtoja. Ainakin rainbow (s-ryhmä) ja lidl tarjoaa omansa noista omat versionsa (ja halvemman myös samalla).

    Täytyy sanoa että lidl on melkoisen aliarvostettu aarreaitta monessa suhteessa. Suklaat, jäätelöt, pakastepizzat yms. on kaikki edullisia ja omasta mielestäni loistavia tuotteita verrattuna "peruskauppojen" ryöstöhintaisille kaimoihinsa.

    No, meni hieman jo asian sivusta : ) Kiitos edelleen blogista. Keep up the good work!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luit ajatukseni! Olen suunnitellut juurikin tuollaista suklaapatukoiden vertailua, lidlin ja rainbowin lisäksi on myös pirkka ja eldorado (jos en ihan väärin muista)! Joten mahtavia suklaaverttailuja on tulossa ;)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)