sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Marabou Vit choklad - Valkoinen suklaa


Hejsan alla! Nyt on vähän suklaan täyteinen viikko, mutta mitäpä siitä! Suklaa on hyvvää! Bongasin tämän levyn samalla ostosreissulla Ärrältä kun ostin Pandan Kuningattaren. Veikkaampa ihan oikeasti, että myyjä katsoi minua hiukan kieroon, kun ostin sylillisen suklaata ja vielä innosta hihkuen :D No käski hän tulla seuraavana päivänä hakemaan lisää, joten en vissiin ihan itseäni nolannut :D 

Maraboulta on siis vihdoin ja viimein tullut valkosuklaalevy! (Milloinkohan Fazer ryhdistäytyy?) Hintaa tällä oli aika huikeasti 2,95e, sikälimikäli oikein muistan. Painoa on vähän vähemmän kuin standardilevyissä, 185 grammaa. Niin ja huomatkaapa ruotsinkielinen teksti: Med smak av vanilj. Eli hintusti vaniljaista valkosuklaata odotettavissa, kenties?

Valkoinen suklaa. Ainekset: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, herajauhe, kasvirasva, voiöljy, emulgointiaineet (soijalestiini, E476), aromi. Sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja. Sisältää maitoa, soijaa. Saattaa sisältää mantelin, pähkinöiden ja vehnän jäämiä. 

Huomatkaas muuten myös nuo vähän erikoisemmat palaset! Levy on siis samankokoinen kuin normaali Maraboun suklaalevy, mutta palaset ovat ainakin puolitoistakertaisia verrattuna maitosuklaalevyn paloihin. Levyssä on yhteensä vain 14 palaa! Jättipaloja!

Suklaassa on ihan selvä vaniljan vivahde. Todella hyvää valkosuklaata, ei voi muuta sanoa. Parempaa jopa kuin Panda! Suklaa on todella täyteläistä ja vie kyllä kielen mennessään. Tämä on juuri sellaista suklaata, että tätä olisi synti purra! Joten hyvät ihmiset, ottakaa pieni pala suuhun ja antakaa sen vain sulaa. Ah! Ihanuutta! Nautiskelusuklaata!

Periaatteessa hassua kun palat ovat noin suuria... Tulee ihan sellainen olo kuin söisi leivontasuklaata.. No mutta ei se makua pahenna! Tosi tosi hyvvää! Ei oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa, eikä parannus ehdotuksiakaan. Tätä tulen ehdottomasti ostamaan lisää! Viisi karkkia! Jättebra!


10 kommenttia:

  1. Myydäänköhän tätä myös ihan perus marketeissa, esim prismassa tai citymarketissa? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan varma löytyykö tätä vielä marketeista, mutta kyllä se sinne varmasti jonkun ajan päästä ilmestyy :) Ärrälle nämä uutuudet tulevat nähtävästi ensimmäisenä!

      Poista
  2. Nyt tiiän mitä herkkua ostan ens viikonloppuna, slurps. :--)

    VastaaPoista
  3. Kiitti vinkistä, taidan itsekin juosta illalla ärrälle kattomaan löytyskö tätä herkkua sieltä :P Nimimerkillä rakastan valkosuklaata!

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! (: Maistoin tuota tänään, kyllä Marabou vaan osaa...♥

    VastaaPoista
  5. Uih... Onnistuin bongaamaan kyseisen levyn lähimmästä salesta 2,49e hintaan ^_^

    VastaaPoista
  6. Uih... Löysin kyseisen ihanuuden vihdoin lähi salesta 2,49e hintaan ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän se tullut jo kahteen kertaan selväksi että olet tämän suklaalevyn niin "halvalla" saanut.

      Poista
  7. Joo tää on todella ihanaa! Oon todella odottanut valkoista suklaata Maraboulta, kun Marabou on muutenkin suosikkini. En tosin tajua, miksi palat on niin suuria. Meiltä tätä saa muuten Tarjoustalosta hintaan 2,10 e. Iloinen yllätys, kun ekat levyt ostin K-kaupasta 2,99 eurolla.

    VastaaPoista
  8. musta tämä suklaa on pahan makuista. Niin mautonta, kuin vaniljaista kookosrasvaa söisi. yäk.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)