perjantai 7. helmikuuta 2014

Fazer Remix 2



Hellurei ja hellät tunteet! Nyt halusin tempaista karkkihyllystä jotain ihan uutta (pitkästä aikaa!) ja hyllystä Cittarin hyllystä löytyikin Fazerin uusi Remix 2 -pussi. Pussissa on 350 grammaa mässyä ja hintaa pussilla oli 3,09e. Ihastuin heti ensisilmäyksellä pussin kivaan ulkonäköön! Ihan huikea! Lisäksi pussissa on uusi avausmekanismi ja lähinnä mietin, miten tämä on tullut pusseihin vasta nyt? Pussin etuosassa on siis kätevä katkoviiva, jonka avulla pussin saa kätevämmin auki. Mutta enemmittä jorinoitta mennäänpä itse pussin sisällön pariin.



Makeissekoitus. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, maissitärkkelys, liivate, muunnettu tärkkelys,stabilointiaine (E420, E422), lakritsiuute, happamuudensäätöaineet (E270, E325, E330) ammoniumkloridi (salmiakki), aromit, värit (E163, EE153, E120, E160a, E100, E141, E132, E131), pintakäsittelyaine (E903), sakeuttamisaine (E414).



Pussissa on yhteensä 10 erilaista karkkia, joista kaksi on mustia. Karkkeja ei ole esitelty pussin takana mitenkään, joten nyt saamme luvan luottaa minun makunystyröihini. Maistellaan ensiksi yllä olevia neljää hedelmäkarkkia. Aloitetaanpa tuosta kirpeän näköisestä vihreä-vaaleasta siivusta. Tuntuu, että hampaat syöpyy jo pelkästä ajatuksesta. Mutta rohkeasti tulta päin! Karkki on melko sitkeä ja kirpeä. Ei nyt ihan niin kirpeä kuin odotin, mutta ihan riittävästi minun makuuni :D Makuna on hyvin vahva lime eikä tämä onneksi saippualtakaan maistu. Hyvin hapan ja kirpeä karkki riittänevät kuvaamaan tätä hyvin. Tämä on samantapainen kuin se Remixin vaaleankeltainen samanlainen. Mm... ei ihan minun makuuni, mutta ei tämä pahakaan ole. 

Seuraavaksi maistellaan vihreää soikulaa. Nnamnamnamnam! Vihreä omena niin selvästi! Ihana ja niin hyvää! Koostumus on ihan kivanlainen, tuossa päällä on vähän niinkuin kerros ja karkki on semmoinen mukavan sitkeä. Todella hyvää, mikäli jollekkin jäi vielä epäselväksi. Harmi vain, että näitä oli koko pussissa vain kaksi! Seuraavaksi punainen soikula. Tämäkin on tosi kivan makuinen. Hyvin mansikkainen, sitten kun sen lopulta hoksaa :D Lempeä ja pehmoinen, mutta silti aika raikas maku. Tykkään! Viimeisenä soikulana on violetti. Hmm.. hyvin marjainen, ehkä mustaviinimarja. En oikein tiedä tykkäänkö tästä vai en. Tai ainakaan reaktio ei ollut ollenkaan sama, kuten omenan kanssa. Sohvalta kyllä jälleen kuului eriäviä mielipiteitä - tämä oli kuulemma paras tähän mennessä :D Nojoo, mutta nämä kaikki olivat mielestäni oikein hyviä! Kerrankin pussi jossa on menty jo melkein puoliväliin, eikä mitään pahoja ole tullut vielä kohdalle. 



Ja lissää tullee! Maistellaan seuraavaksi vähän mustia. Aloitetaan vaikka tuosta autosta. Mitä ihmettä? Tämäon nyt jotain todella hämmentävää. Tekisi mieli jättää teillekin yllätykseksi :D Eli jos ette halua tietää lopettakaa lukeminen nyt! Tämä on todella sitkeää, siis todella sitkeää. Aluksi tämä maistuu hyvin hedelmäiselle ja miedolle lakritsille, mutta kun tätä aikansa jäystää maku muuttuu mausteisemmaksi. Mitenkään suolaista tai kirpakkaa tämä ei kuitenkaan ole. Hyvin hämmentävä karkki. Maistakaapa itse niin tiedätte mitä tarkoitan :D Ihan hyvää kai tämä on, en minä tiedä :D olen vieläkin ihan hämmennyksissä.

Toinen musta on tuommoinen pikkuruinen puikula. Päälle päin ainakin hyvin tylsän näköinen. Oho! Tämähän on ylläreitä täynnä koko pussi! Tämä on nyt puolestaan se salmiakkisempi ja suolaisempi musta. Tämä on melko pehmoista pureskeltavaa ja tässä on mukava koostumus. Oikein mukava lisä tähän hedelmän paljouteen. Ulkonäkö petti ihan tosissaan nyt!

Seuraavaksi loput hedelmät. Aloitetaanpa keltaisesta neliöstä. No nyt löytyi tämän pussin saippua. Tämä on se aika perinteinen mönkään mennyt sitruuna. Nyt karkin nielaistuani tästä jäi sellainen tulinen lopputuntu. Nyt pliiiiiis ihmiset testatkaa tätä ja kertokaa kuvittelinko koko jutun! Alkumaku oli mielestäni ihan pielessä, mutta jos tässä ihan tosissaan on polttelevalisä, niin sittenhän tämä menee jo mielenkiintoiseksi! Melkoinen sirkus suussa ja kurkussa nyt: sitruunan hapokkuutta ja chilin tulisuutta! Entäs oranssi, yllättääkö se meitä mitenkään? Tämä ainakin maistuu jo kivemmalle kun tuo äsköinen. Aika selvä appelsiini, mutta nyt en ota selvää onko tässäkin jotain potkua vai onko se vielä tuon edellisen peruja. Tämä on jo kuitenkin mukavan makea ja ainakin aluksi tasoittaa äsköistä karkkia oikein kivasti. 

Tuttikarkeilta en oikein osaa odottaa mitään. Sini-keltainen tutti on suutuntumalta melko sitkeä ja ehkä tuttifruttimainen. En oikein osaa sanoa tästä mitään tiettyä makua. Sellainen kemikaalikoktail? Ihan öö.....ookoo? Ei tämä nyt mitään pahaakaan ole, mutta ei nyt makunystyröitäkään tullut räjäytettyä. Entäpä kelta-punainen tutti? On tämä kivemman makuinen kuin tuo äsköinen. Lempeän makea ja hedelmän ja marjan sekoitus. Tästäkään ei ota kyllä selvää, että mitä tämä oikein on. Nämä tutit olivat ehkä eräänlaisten täytekarkkien asemassa tässä pussissa. 


Ei voi muuta sanoa kuin, että hyyyyyvin mielenkiintoista. Tässä pussissa oli oikeastaan vain yksi semi-paha, eli se hapan limeviipale ja yksi paha eli keltaisen neliön sitruunasaippua-alkumaku. Ja paras oli ehdottomasti se omnomnomomena! Suorastaan jännää, että näinkin isossa pussissa on näin hyviä karkkeja! Pussin ulkokuorikaan ei pettänyt vaan onnistui hyvin koukuttamaan ostajansa ;D Ostan kyllä varmaankin joskus uudelleen! Neljä karkkia!


Ps. Muistakaa kertoa minulle oliko se keltainen tulinen! Tai se oranssi!

23 kommenttia:

  1. Itsekin söin tällaisen pussin, tosin jo viime viikolla. Mutta siis olen samaa mieltä -- joku karkki, en kyllä muista enää mikä, tosiaan jätti tulisen maun suuhun! Ja omasta mielestäni toi autokarkki maistui jotenkin toffee/karamellimaiselta salmiakilta. Se oranssi neliö maistui omaan suuhuni passionhedelmäiseltä. Tosi hämmentävä pussi jotenkin, mutta ei huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkäsin Fazerin sivuilta jutun, missä on selostettu karkkien maut.. Pussista löytyy maut ananas-pippuri ja verigreippi-pippuri. Ei siis kumpikaan taidettu kuvitella tulisuutta :)

      http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/Kauden-uutuudet/

      - Sama Anonyymi

      Poista
    2. Siinä jutussa kerrottiin myös noiden mustien karkkien maut, jotka on salmiakki-lakritsi-päärynä ja toffee-anis-lakritsi. :D

      Poista
  2. Noi ei ollu hyviä karkkeja, paitsi ns. pillukarkit oli ihan ok :D

    VastaaPoista
  3. Nakkelen aina siitä tavallisesta Remix pussista ne sitruunaviipaleet suoraan roskiin, mä en vaan pysty syömään niitä :D

    VastaaPoista
  4. Noi limeviipaleet oli minusta parhaita! Autokarkit ei aluksi vakuuttanut, mutta muutaman syötyä niistä kuoriutuikin pussin parhaimmistoa limeviipaleiden rinnalle :) :) Mutta siis nämähän on ihan makuasioita! :D

    VastaaPoista
  5. Odotan aina innolla uusia postauksia. Sun pitäis syödä namia useammin! :3

    VastaaPoista
  6. Ai oho, mä nopeasti kaupassa vilkaisin vaan että jaha, Remixin pussi on uudistunut. Luulin, että sisältö on vain ehkä vähän rukattu, mutta tämähän onkin kokonaan uusi pussi. :D Kuulostaa niin jännältä, että pitääkö mun suostutella joku ostamaan ja kärkkyä maistiaisia vai jopa ostaa itse, vaikken esimerkiksi normiremixistä jaksakaan juuri innostua. ;)

    VastaaPoista
  7. Nuo keltaiset ja oranssit neliöt, hyhhyh... :D Maku on ihan ok, mutta se tulisuus pilaa mun mielestä makean karkin! Tosin en maistanut sitä tulisuutta kaikissa karkeissa, ehkä joka toisessa tai kolmannessa...

    VastaaPoista
  8. Petyin noihin limeviipaleisiin, sillä ne alkuperäisen Remixin sitruuna-/greippi-/mikälieviipaleet on niiiiin ihania, niin happamia, että suu mutristuu, ja nää limet on vaan makeita ja kevythappamia.

    VastaaPoista
  9. Tänään olin karkkikaupassa ja mietin mitä ostaisin, kun silmiini sattui tämä pussi ja muitin arvostelusi. Ostin sen, ja nyt kun sitä tässä mussutan, niin pakko todeta, että on ihan hyvä pyssi.

    VastaaPoista
  10. huijui mun makuun toi pussi ei ollut yhtään! haju oli kauhean muovimainen ja siltä karkit maistuivatkin! hyi yök en tykännyt :< tavallinen remix on kyl paljon parempi! :)

    VastaaPoista
  11. Hyi oli ihan kakkapussi mun mielestä :(.

    VastaaPoista
  12. Ite tykkäsin tosi paljo tästä pussista :)

    VastaaPoista
  13. Njammmmms ihana pussi. <3 Mulla oli kyl enenmmän noita omenakarkkeja, outoa et sulla vaan kaks.

    VastaaPoista
  14. Kirpakka limeviipale, ihan paras :P Voi kun noita (ja niitä greippiviipaleita remix 1 pussista) myytäisiin pelkästään yhdessä pussissa tai sais edes irttareina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greippejä saa irtokarkkeina kyllä, olisinkohan filmtownista ostanut. Hihkuin riemusta mielessäni, kun ne löysin! Niitä on remix-pussissa aina liian vähän...

      Poista
    2. Saako?! Oujee, karkkiostoksille :P

      Poista
  15. itse juuri tässä näitä karkkeja mussutan ja toivosin melkein että jonkun toisen pussin olisin ottanut.. ei nyt mitään aivan ihanaa herkkua löytynyt ja nämä maku yhdistelmät ovat jotain niin eriskummallisia. Ja tuo keltainen neliö on aivan järkyttävä!!!!

    VastaaPoista
  16. Keltainen neliö ja limeviipale allekirjoittaneen lempparit ;D mutta keltaisen neliön tulinen tuntuma muistuttaa inkivääriä. Olisko se aromi tulisuuden tuoja?

    VastaaPoista
  17. Haiju on ainakin ihan kamala. Yskänlääkettä muistuttaa, hyi. En tykännyt.

    VastaaPoista
  18. Onneks olkoon. Tämä postauksesi pääsi meidän äikän kirjaan (Särmä 8)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)