lauantai 1. marraskuuta 2014

Marabou Crispi


Heij murut!

Tänään maistellaan Maraboun uutuuksia aika hyyyvin pitkästä aikaa. Nyt vasta itseasiassa tajusin kuinka pitkä aika viime Marabousta on! Tämä on kummallista siksi, että se on kuitenkin yksi lempisuklaamerkeistäni. Maisteluvuorossa on nyt siis Crispi Peanut & Toffee ja Puffed Rice & Toffee. Saas nähdä kumpi vie voiton ;) Patukoilla on kokoa 60 grammaa ja molemmissa on kaksi patukkaa, kuten esimerksiksi Tuplassa. Hinta heiluu muistaakseni jossain euron tienoilla.



Crispi Peanut & Toffee

Maitosuklaata, jossa maapähkinärouhe- ja toffeetäyte (30%). Ainekset: sokeri, maapähkinät 19%, kaakaomassa, maitojauhe, sokeroitu rasvaton maitotiiviste, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, palmuöljy, stabilointiaineet (sorbitoli, invertaasi), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476, auringonkukkalesitiini), voiöljy, suola, aromit. Saattaa sisältää pähkinää, munaa ja vehnää.

Tuoksuu ihan Snickersille. Tämä johtunee luonnollisesti maapähkinän ja suklaan kombosta. Maapähkinät on rouhittuna kuorrutteessa ja ne rapisevat kivan pehmoisesti hampaissa. Sisällä oleva "toffeemönjä" on kuorrutettu tummemmalla suklaalla. Tuo toffeemönjä on ehkä enemmänkin toffeen makuista kuin toffeeta. Tai itse olen ainakin aina käsittänyt toffeen sellaisena notkeana kastikkeen tapaisena. Tämä on enemmänkin samantyyppinen kuin Snickersin nougat sisus, mutta maistuu erille. Vaikka olen vertaillut tätä nyt monesti isoon Ässään, tämä on maultaan kuitenkin aika erilainen. Toki samantyyppistä vivahdetta on, mutta toisin kuin yleensä Snickers jäljitelmien kanssa, tätä tehdessä ei tee mieli sitä oikeaa Snickersiä. Tämä on aika onnistunut omana itsenäisenä suklaapatukkana. Tämä oli tosi hyvää ja tulen varmasti ostamaan tätä toistekin. Neljä karkkia!




Crispi Puffed Rice & Toffee

Maitosuklaata, jossa riisikrispi- ja toffeetäyte (30%). Ainekset: sokeri, maitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, sokeroitu rasvaton maitotiiviste, tärkkelyssiirappi, riisikrispiä 6% (riisijauho, sokeri, tärkkelyssiirappi, suola, ohramallasuute, emulgointiaine (E471), palmuöljy, stabilointiaine (sorbitoli), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476, auringonkukkalesitiini), voiöljy, suola, aromit. Saattaa sisältää pähkinää, munaa ja vehnää.

Tämä tuoksuu jotenkin tosi jännälle. Tulee vähän joulukonvehtifiilis. Ja nyt puraisun jälkeen tuli mieleen Lion-patukka (joita löytyy taas kaupoista <3<3<3<3). Suklaa kuorrute ja riisikrispit on aika jämerä puraistava ja niiden sisältä löytyy samanlainen toffeemönjä kuin sisaruksensa sisästä. Tämäkään ei kuitenkaan maultaan muistuta juuri ollenkaan Lionia. Jännää! Tämä on myös tosi hyvää ja oikein kiva vaihtelu toiselle patukalle. Kummatkin ovat aika samantapaisia, mutta kuitenkin melko erilaisia keskenään. Ostan varmasti tätäkin joskus uudestaan! Neljä karkkia!


Olettekos päässeet jo näihin käsiksi? Nämä ovat kuitenkin jo hyvän aikaa kauppojen hyllyillä pyörineet! Mitäs piditte? :)

9 kommenttia:

  1. tuota riisiversiota oli lähikaupassa ja maistoin, tykkäsin kyllä :) pitää tuon toisenkin varalta pitää silmät auki :)

    VastaaPoista
  2. Harmittaa vietävästi että Brejk vedettiin pois ja nämä tulivat tilalle. Jotenkin en tykännyt näistä, ehkä tuo peanut oli parempaa. Olen kuitenkin suuttunut Brejkin puolesta enkä annan näille ääntäni :P

    VastaaPoista
  3. Itse pidin enemmän tuosta riisiversiosta, kuin siitä pähkinäisestä.

    VastaaPoista
  4. Söin tuon Crispi Peanut & Toffee tykkäsin siitä. Minulle siitä ei tullut mieleen snickers, kun ihan erillainen se kumminkin on. Hyvää oi.

    VastaaPoista
  5. Olen maistanut molempia, ja pidin enemmän siitä Puffed Rice & Toffeesta. Tuli ihan vanha kunnon Brejk mieleen :)

    VastaaPoista
  6. Sun blogiin on aina kiva palata! Toi Peanut & Toffee on mun mielestä ihan Snickers kopio. Voisitko maistella Da capon cappuccino konvehteja seuraavaksi? :) Olis kiva tietää mitä oot mieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin bongannut uuden DaCapon kaupanhyllyltä ja koitanpa saada aikaiseksi maistelunkin siitä! :)

      Poista
  7. Moi! Kiitti mahtavasta blogista! :) Täältä löytyy mukavasti uutuudet, joita en muuten varmaan kaupan hyllyltä huomaisi. Tykkään hirveästi sun blogin ulkoasusta: samalla pehmeä ja raikas.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)