perjantai 13. huhtikuuta 2012

Panda Suklaarusinat


Karkkiblogi sai ihka ensimmäisen fanipostin! Postiluukkuun tipahti tänään ihana ylläri, nimittäin Pandan Suklaa rusinat -uutuus! Pussukassa on maito- ja valkosuklaalla kuorrutettuja rusinoita. Nams. Allekirjoittanuthan ei muussa muodossa rusinoita suuhunsa pistä kuin kuorrutettuina. Ei ehkä se terveellisempi, mutta taatusti paremman makuinen vaihtoehto :D Mielellään haluan kuorrutuksen olevan maitosuklaata tai jogurttia. Siispä Pandan valkosuklaakuorrute tulee nyt uutena juttuna!


Pussukalla on painoa 125 g ja hintaa muistaakseni vähän päälle 2 euroa. Mielestäni pussin pajunkissat on ihania! Aivan ihana idea, hyvä Panda! Muutenkin ulkomuoto on todella raikas ja pirteä. Kuitenkin kyseessä on nyt pajunkissamaisuus, joten saakohan näitä tulevaisuudessa vain pääsiäisen aikaan....?

Pussin takanakin on viittaus kevään kukintoihin:

Perinteisiä suklaarusinoita pajunkissamaisessa sekoituksessa. 
Suklaaherkut tekee Panda - Se Omintakeinen Makeinen.

MAITOSUKLAA- JA VALKOSUKLAARUSINOITA. Ainesosat: rusina, sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, kaakaomassa, maitorasva, pintakäsittelyaine (E414), emulgointiaine (lestiini), aromi (vanilliini). Maitosuklaata 22% ja valkosuklaata 22%. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ VEHNÄÄ.

 Kuten edeltä huomaa, ainesosalistassa ei ole mitään erikoista. Tiesittekö muuten, että ainesosalistaan on aina merkitty ensimmäiseksi ne ainesosat, joita on eniten. Viimeisenä olevia aineita on siis vähiten.
 


Pandan suklaarusinauutuudet ovat ihan hyviä. Ainakin päätellen siitä, että nyt kun tätä kirjoitan, rusinakuppi on jo melkein tyhjä. Olen muistaakseni joskus muinoin maistellut Pandan maitosuklaarusinoita ennenkin. Muistaakseni jostakin rasian tapaisesta. En ole kovin kova kuluttamaan suklaarusinoita, niin en oikeastaan tiedä, minkä merkkisiä suklaarusinoita kaupanhyllyillä nykyään notkuu. 

Tässä pussissa olevat maitosuklaarusinat tuntuvat maistuvan sille ihanalle Pandan maitosuklaalle (mielestäni se maistuu ihan pääsiäismunasuklaalle!). Suklaatahan näissä on melko vähän, joten sitä on lopulta melko hankalaa erikseen analysoida. Se on tuomassa jonkuntapaista lisämakua rusinoihin. No kuitenkin, hyvää!

 En osaa oikein päättää pidänkö valkosuklaakuorrutetuista rusinoista. Pidän valkosuklaasta kyllä sellaisenaan todella paljon. Mutta rusinoiden kanssa.... hmm. Pitää miettiä. Olen maistanut (muistaakseni Pirkan) valkosuklaa-jogurttipäällystettyjä banaaneja, ja ne olivat hyvin jytyä tavaraa verrattuna esimerkiksi tavallisiin jogurttikuorrutettuihin. Nyt on siis kuitenkin kyseessä pelkkä valkosuklaakuorrutus. No tunnetusti valkosuklaa on hyvin imelää. Ja niin ovat kyllä rusinatkin (ainakin minusta). HMMM. Tavallaan nämä ovat ihan syötäviä. Näissä on kuitenkin joku hassu sivumaku mikä minua juuri nyt mietityttää. En taida tykätä siitä. 

Haluaisin kovasti sanoa, että en ostaisi näitä, jos valkosuklaarusinat olisivat yksinään pussissa. Ostaisin nyt tämän pussin ehkä maitosuklaarusinoiden takia. Kuitenkin jaan kotini maitosuklaarusinoista pitävän miehen kanssa ja hyvä, kun kerkesin näkemään ensimmäistäkään maitosuklaarusinaa! Eli toisin sanoen minulle tämä pussi on täynnä valkosuklaarusinoita, miehelleni maitosuklaarusinoita. En siis ehkä tule ostamaan näitä (ainakaan kovin useaa kappaletta). Paitsi ehkä jos söisin piilossa kaikki maitosuklaarusinat. Jonka jälkeen joutuisin tosin syömään valkosuklaarusinatkin yksin....

Nojoo. Kokonaisuudessaan pussi on mielestäni ihan kiva markkinaraon täyte ja kevätsesonki tuote. Nämä ovat oivat oivia napostelukarkkeja. Asetat pussin viereen sohvannurkkaasi ja ennen kuin huomaatkaan se on tyhjä. Kuten minun kuppini tällä hetkellä. Kolme karkkia!

4 kommenttia:

 1. Hihihi, kiva että keväinen tervehdys maistui, edes sitten osittain :D Itsellänikin on monenlaisia mielipiteitä suklaarusinoista, mutta pussin värit olivat niin nätit... *-* suklaarusinat on ehkä sellainen herkku joita pystyy syömään tiettyyn kiintiöön asti, sitten rupeaa rusinan maku äklöttämään. mutta onneksi suklaa tekee kaiken aina paremmaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos tuosta tervehdyksestä! Kyllä se pussi tyhjeni, että heilahti, siinähän oli sentään suklaata. Suklaa parantaa aina kaiken! :D

   Poista
 2. Halusin vain jakaa kanssasi tämän yllätyksen jonka koin tässä muutama päivä sitten: lähes kaikki Parrotsin pähkinä ja hedelmäherkut jotka ovat jogurttikuorrutteisia, ovat oikeasti jogurtin MAKUISTA valkosuklaakuorrutetta!

  VastaaPoista
 3. Nämä on hyviä.. Ostan kyllä toistekin (jos löytäisin lähikaupasta, niin huonot karkkivalikoimat että pitää lähteä aina autolla ostamaan karkkeja kauempaa).

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)